Caut documentatii despre 2CV si DS/ID
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE
Din pacate restaurarile la un asemenea nivel calitativ, necesita spatiu mare si dotari tehnice importante.
Trebuie sa ai acces la un atelier de sablare, la o sectie de zincare, vopsitorie electrostatica (asta pt componente). Si un atelier de vopsitorie care sa lucreze cu f mult simt de raspundere.
Apoi iti trebuie un MIG. Pentru cei ce nu stiu, asta este un aparat de sudura electrica, cu sirma, in mediu de gaz inert, argon sau CO2.
Mai trebuie o gramada de bani pt piesele care trebuie inlocuite si pt vopsitorie.
Nu vreau sa te descurajez, dar e pacat sa repari o astfel de masina, asa, ca la noi, cu vopsit in fata blocului si cu sudura oxi-acetilenica.
Eu am de gand sa imi vopsesc GSA-ul ca la carte asa ca am aranjat la un service. O sa ma coste 600USD cu reducere! Asta in conditiile in care masina ajunge in service doar caroseria, chituita gata, ei ramanand sa faca doar mici corectii.
Trebuie sa ai acces la un atelier de sablare, la o sectie de zincare, vopsitorie electrostatica (asta pt componente). Si un atelier de vopsitorie care sa lucreze cu f mult simt de raspundere.
Apoi iti trebuie un MIG. Pentru cei ce nu stiu, asta este un aparat de sudura electrica, cu sirma, in mediu de gaz inert, argon sau CO2.
Mai trebuie o gramada de bani pt piesele care trebuie inlocuite si pt vopsitorie.
Nu vreau sa te descurajez, dar e pacat sa repari o astfel de masina, asa, ca la noi, cu vopsit in fata blocului si cu sudura oxi-acetilenica.
Eu am de gand sa imi vopsesc GSA-ul ca la carte asa ca am aranjat la un service. O sa ma coste 600USD cu reducere! Asta in conditiile in care masina ajunge in service doar caroseria, chituita gata, ei ramanand sa faca doar mici corectii.
Nici intr-un caz nu ma gandesc la o lucrare de mantuiala.Eventual,as proceda ca tine,adica as duce caroseria dezechipata,cred ca la Oldtimer Studio.Asa as mai economisi ceva bani.Chiar nu am nici o idee cat ar costa o asemenea reparatie.Am speranta in schimb sa obtin piese originale si reparatii la hidraulica la un pret bun.
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
DS
Incercati acest link tot pentru documentatie DS
http://www.agua.nu/ds-files/.

- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Lista repere 2CV
Am uploadat lista de repere pentru 2CV pe ftp-ul nostru.
-
- just curious
pour manule ds id 2 ch http://www.lesds.itde la par de alain
vreu su -mi cumparun un ds 21 va rog ajutati ma by rocchi alain
www.katox.ro/files gasiti si aici manual ds. timp de o saptamana