toro scrie:Ai schimbat filtrul de polen ? Una din cauze. Tubulaturile de directionare a aerului nu se pot desface asa tam-nesam de capul lor. Imbatranit si crapat eventual.
1. Am schimbat de douã ori filtrul de polen În doi ani de când am luat ºi maºina asta deºi nu am fãcut decât vreo 20.000 km cu ea. Ultima datã astã toamnã (cred).
2. ĂmbĂŁtrânite sau crĂŁpate, nu prea cred. Nu am auzit pe nimeni cu Xsara de vârsta asta sĂŁ fi avut probleme de genul ĂŁsta. Mai degrabĂŁ fostul proprietar (sau vreun mecanic de-al lui) ar fi putut umbla (dacĂŁ a avut probleme) pe la ventilatorul de habitaclu Âşi nu a pus maĂžele la loc la fel de bine. Dar repet, poate exagerez eu Âşi aÂşa trebuie sĂŁ meargĂŁ aeroterma la Xsara. Nu ĂŽmi pot da seama decât dupĂŁ ce mai testez o aerotermĂŁ la un Xsara sĂŁ vĂŁd dacĂŁ nu am pitici la mansardĂŁ.
Ai vãzut, am crezut cã maneta semnalizatorului merge prea greu la Xsara mea ºi dupã ce ne-am Întâlnit am plecat cu ideea cã Terra se roteºte prea greu. Eu tot timpul compar Xsara cu Xantia mea unde nu prea am loc de reproºuri (consumul e doar mai mare, În rest la toate e mai bunã).