Intrebari pentru vanzarile echipei ATS. Va raspunde Octavian

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 01-Feb-2006 15:12

Felicitari!!! si pentru Service si pentru revenirea pe forum (asta inteleg ca e)! nu ma hotarasc asupra ordinii in care sa fac felicitarile si am ales una aleatoare :lol:
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 01-Feb-2006 15:13

COSTIN MUNTEANU scrie:Domnule Octavian Ghita,

Am vizitat locatia. este ceva intr-adevar la standarde evident superioare service-ului anterior.
Consecvent afirmatiilor facute atunci cand eram mai virulent si abrupt, acum nu voi face altceva decat sa recunosc cu bucurie evident, premisele unor standarde superioare. sper ca exigenta sa nu se limiteze numai la calitatea showroom-lui ci sa se extinda si la calitatea tehnicienilor service. Oricum, este un pas inainte important care merita apreciat!

acum 2 zile (apropo, in acel moment in showroom se afla si o delegatie numeroasa de la ats. cel putin asa se vedea dupa C5-ul de afara. daca erati printre membri delegatiei, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut!) cand am fost eu inca nu aveau nici un fel de sdv-uri pentru a interveni asupra vreunui Citroen. Cel putin asta m-a informat cel de la receptie dupa vreo 10 minute de asteptare :( . probabil intre timp s-a rezolvat. nu vreau sa critic momentan nimic. intotdeauna exista disfunctionalitati specifice unui inceput pe care pana si eu :) sunt dispus sa le inteleg.
Oricum i-am lasat celui de la receptie o carte de vizita impreuna cu solicitarea referitoare la un proiector de ceata stanga. mi-a spus ca nu stie nici un fel de preturi, ca nu au nimic pe stoc dar ca ma va suna in maxim 2 zile. Ziua inca nu s-a terminat :)

Cu tot respectul, as vrea sa fii tu administratorul noii locatii si in prima zi de deschidere sa vina 3-4 clienti absolut necunoscuti (vb ca istoric al masinilor) si sa zica unul dintre clienti ca i se aprinde becul de injectie.
Ce ai face?

Eu zic ca este de apreciat ce s-a intamplat cu noua locatie, sunt convins ca va fi foarte bine in viitor, ca se va face tot posibilul pentru a multumi orice client. Eu zic sa lasi un pic lucrurile sa se aseze, sa-si cunoasca fiecare postul de lucru, atributiile si sarcinile si mai vorbim dupa aceea.
Nu incerc sa iau apararea noilor angajati, dar stiu cand m-am mutat eu de la un garaj mic, mic ( in care intra numai o masina) la noul service! Si vreau sa-ti spun ca primele doua luni a fost un mare dezastru in a multumi clientii.

Incearca sa nu mai fii atat de negativist, sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, iar daca dupa 6 luni nu te vor servi cum trebuie, atunci intri aici pe forum dai mailuri si ii spurci pe toata lumea.
RABDARE!

Mugurel

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Mie 01-Feb-2006 16:50

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:
COSTIN MUNTEANU scrie:Domnule Octavian Ghita,

Am vizitat locatia. este ceva intr-adevar la standarde evident superioare service-ului anterior.
Consecvent afirmatiilor facute atunci cand eram mai virulent si abrupt, acum nu voi face altceva decat sa recunosc cu bucurie evident, premisele unor standarde superioare. sper ca exigenta sa nu se limiteze numai la calitatea showroom-lui ci sa se extinda si la calitatea tehnicienilor service. Oricum, este un pas inainte important care merita apreciat!

acum 2 zile (apropo, in acel moment in showroom se afla si o delegatie numeroasa de la ats. cel putin asa se vedea dupa C5-ul de afara. daca erati printre membri delegatiei, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut!) cand am fost eu inca nu aveau nici un fel de sdv-uri pentru a interveni asupra vreunui Citroen. Cel putin asta m-a informat cel de la receptie dupa vreo 10 minute de asteptare :( . probabil intre timp s-a rezolvat. nu vreau sa critic momentan nimic. intotdeauna exista disfunctionalitati specifice unui inceput pe care pana si eu :) sunt dispus sa le inteleg.
Oricum i-am lasat celui de la receptie o carte de vizita impreuna cu solicitarea referitoare la un proiector de ceata stanga. mi-a spus ca nu stie nici un fel de preturi, ca nu au nimic pe stoc dar ca ma va suna in maxim 2 zile. Ziua inca nu s-a terminat :)

Cu tot respectul, as vrea sa fii tu administratorul noii locatii si in prima zi de deschidere sa vina 3-4 clienti absolut necunoscuti (vb ca istoric al masinilor) si sa zica unul dintre clienti ca i se aprinde becul de injectie.
Ce ai face?

Eu zic ca este de apreciat ce s-a intamplat cu noua locatie, sunt convins ca va fi foarte bine in viitor, ca se va face tot posibilul pentru a multumi orice client. Eu zic sa lasi un pic lucrurile sa se aseze, sa-si cunoasca fiecare postul de lucru, atributiile si sarcinile si mai vorbim dupa aceea.
Nu incerc sa iau apararea noilor angajati, dar stiu cand m-am mutat eu de la un garaj mic, mic ( in care intra numai o masina) la noul service! Si vreau sa-ti spun ca primele doua luni a fost un mare dezastru in a multumi clientii.

Incearca sa nu mai fii atat de negativist, sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, iar daca dupa 6 luni nu te vor servi cum trebuie, atunci intri aici pe forum dai mailuri si ii spurci pe toata lumea.
RABDARE!

Mugurel

Imi pare rau ca am fost inteles gresit :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
Dar NU am fost DELOC negativist! :)
Si chiar NU am intentionat si nici NU intentionez sa critic pe cineva de acolo cel putin acum la inceput. As fi chiar ridicol!
Acolo exista cativa oameni pe care ii stiu de la diesel, deci lucfrurile nu ar trebui sa dureze 6 luni pana sa se aseze. dar repet, as fi ridicol daca as vrea sa se aseze 2 saptamani!
Stiu si eu din activitatea mea zilnica ce inseamna sa asimilezi un produs nou si sa trebuiasca sa faci fata cerintelor unor clienti care vin poate deja "montati" din cauza unor experiente anterioare nefericite.
Dealtfel, se zice ca daca ceva merge perfect de la inceput inseamna ca exista o eroare majora de conceptie si realizare si mai bine darami totul si faci din nou :)

Ce as face eu ca administrator al noii locatii? :)
Excelenta intrebare! Iti voi raspunde pe mail-ul privat.
Ramane sa le comunici tu celorlati de pe forum daca am batut campii. Poate ca da. dar poate ca nu. Tu decizi.

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 01-Feb-2006 17:30

Excelent "pm" care mi l-a dat Costin Munteanu.

Bafta la toti!

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 01-Feb-2006 17:32

Scuze: am gresit.

Reiau: Excelent mesajul PE care mi l-a dat Costin Munteanu.

george
pasionat

Mesajde george » Mie 01-Feb-2006 21:43

Vrem si noi mesajul! Daca tot ne-am dat cu parerea, macar sa ne dam pina la capat.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 01-Feb-2006 22:17

Subscriu!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 02-Feb-2006 01:14

si eu!asta si daca exista consimtamantul lui Costin :D cu care sper sa NU ma intalnesc in noul service ATS Constanta, ci baremi la Academia De Politie...
succes ATS Constanta! :)
Cosmin
high energy music expression

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 02-Feb-2006 10:56

bezz scrie:si eu!asta si daca exista consimtamantul lui Costin :D cu care sper sa NU ma intalnesc in noul service ATS Constanta, ci baremi la Academia De Politie...
succes ATS Constanta! :)

Si ce am putea face la Academia de Politie :)
si care din ele: aia din film sau aia de la Bucuresti? :)

sa stii ca acolo(cel putin in aparenta) e mult mai civilizat decat la diesel. nu e de dorit sa ne intalnim; asta e altceva. dar asta e, mai vor si "frumoasele" astea cu motor cate o mangaiere din cand in cand. :)

nu stiu daca e bine sau nu. dar nu e service ats Constanta. e tot un dealer daewoo. eu IMI DORESC si II dORESC sa fie bine.

cat despre mesajul meu privat pentru Mugurel, pentru "bezz", "m.s." si "george" sunt de-acord sa il primiti de la Mugurel. asta evident daca si el e de-acord :)
dar numai ca mesaj privat. nu doresc sa fie public pe forum. sper ca veti intelege motivele.
dar nu va asteptati la cine stie ce. sunt numai lucruri banale.
ramane sa va dati si voi cu parerea daca bat campii sau nu.
daca e de bine, va rog sa ma anuntati printr-un mesaj privat. :)
daca credeti ca bat campii va rog sa va exprimati parerea PUBLIC pe forum. :!:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 02-Feb-2006 13:04

:D :D :D
La Academie de Politie au loc intalnirile Club Citroen!! :P

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 02-Feb-2006 13:12

Sorry :!: :)
dup-aia mi-am dat seama! :lol:
trimisesem deja "porumbelul" :) :oops:

Sper sa pot sa ajung si eu la prima intalnire.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Joi 02-Feb-2006 13:24

Cred ca ar trebui schimbat titlul topicului "Intrebari pt. ATS. Va raspunde [sporadic] Octavian si numai cand ii convine" :twisted:

OCTAVIAN.GHITA
Director Vanzari ATS

raspuns

Mesajde OCTAVIAN.GHITA » Joi 02-Feb-2006 15:17

Am anuntat acum ceva timp ca nu mai particip activ la acest forum.
Pentru a nu mai adresa intrebari la acest subiect recomand administratorilor acestui forum sa inchida subiectul sau sa-l stearga daca se poate.
Octavian

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 02-Feb-2006 15:20

m.s. scrie:Cred ca ar trebui schimbat titlul topicului "Intrebari pt. ATS. Va raspunde [sporadic] Octavian si numai cand ii convine" :twisted:

Tu esti mare :twisted: ! :D :D :D

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Topic Closed!

Mesajde adytzu » Joi 02-Feb-2006 15:25

S-a rezolvat. Acest topic se inchide.

Înapoi la “ATS - Bucuresti”