una dintre cele mai frumoase machete ale mele, daca nu cea mai cea Lamborghini Countach Kyosho 1/43 Detalii dupa cum se vad in poze, foarte multe si foarte fine, sunt tare incantat de ea
Astazi de azi nu mai e astazi de acum 2 zile. I-am luat omului o sticla de vin din Chile si asta a fost. Am cautat in oras la toate magazinele de jucarii si toate benzinariile si nu am gasit nici macar un Touareg plus ca vroiam ultima varianta, nu una mai veche. Cand am cautat eu pe okazii nu am ultima varianta.
Aici nu s-a mai postat din martie, unde sunteti fratilor? N-ati mai achizitionat nimic de 8-9 luni? Le-ati prezentat pe toate din prima? Incercam sa dezmortim topicul asta sau cerem moderatorilor sa-l inchida? O poza de grup care sper sa va incalzeasca putin:
In cazul in care detineti abonament la revista " Masini de Legenda" as dori sa stiu daca ati primit ultimele numere, la mine ultimele numere primite au fost 74,75.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10