salut,cand am luat masina puteam doar sa deschid masina de la cheie pt.ca butonul de la inchidere era rupt,am facut gresala si am dat cheia la un coleg sa-si ia ceva din masina si mi-a rupt si butonul pt.deschidere,acum nu mai pot nici sa deschid nici sa inchid.
nu aveti cumva o cheie de la care as putea lua butoanele contra cost?
am o xantia 2.0 hdi din 1999
am o problema cu cheia
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
- Masina: C-CROSSER
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
Daca s-au stricat contactele de pe placa poti pune altele de la ceva electronic stricat gen mouse sau le gasesti sigur la magazin de electronice. Daca te-ai referit la butoanele de cauciuc care apasa pe contacte aici e problema ca nu prea se gaseste carcasa de schimb.. cel putin la noi, si nu sunt singurul care cauta
. Am gasit pe un site in UK kit de reparare cheie: http://www.keyfobrepair.co.uk/Peugeot_E ... _xsara.htm
Negasind carcasa sau cel putin butoane care erau uzate tare ...de trebuia sa bag unghia, am improvizat niste butoane de la o telecomanda stricata.
Daca ai aceeasi problema poti incerca si tu.

Negasind carcasa sau cel putin butoane care erau uzate tare ...de trebuia sa bag unghia, am improvizat niste butoane de la o telecomanda stricata.
Daca ai aceeasi problema poti incerca si tu.

-
- pasionat
-
- just curious
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
butoanele alea de cauciuc se gasesc noi! mie mi-a adus cineva un set de reparatie, si in set mi-a venit asa: 2 dinalea de cauciuc de la butoate, nitul de leaga cheia de telecomanda, si sistemul ala cu clema care tine cheia sa nu flencane. la seria 1 nu se gaseste set de reparatie...
o sa il intreb de unde le-a luat, si va spun si voua. parca retin ca de prin sibiu, dar nu mai stiu sigur.
o sa il intreb de unde le-a luat, si va spun si voua. parca retin ca de prin sibiu, dar nu mai stiu sigur.
-
- just curious
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
Daca se gasesc butoane si clema aia care tine cheia e perfect
..ca alea s-au dus.
ady_435657 microcontactele alea se pun usor...trebuie doar un pistol de lipit si niste fludor, daca nu te bagi du-te la cineva care stie si in 2 minute sunt gata. Daca dupa ce faci cheia nu merge o bagi in contact, pui contactu, tii butonu deschis apasat vreo 5 secunde si gata...ti-o recunoaste.

ady_435657 microcontactele alea se pun usor...trebuie doar un pistol de lipit si niste fludor, daca nu te bagi du-te la cineva care stie si in 2 minute sunt gata. Daca dupa ce faci cheia nu merge o bagi in contact, pui contactu, tii butonu deschis apasat vreo 5 secunde si gata...ti-o recunoaste.
Înapoi la “Electrica - Xantia”