Ajutati-ma cu o recomandare de serv sau oricine se pricepe

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

catinca
de-abia inscris

Ajutati-ma cu o recomandare de serv sau oricine se pricepe

Mesajde catinca » Sâm 17-Mar-2012 13:45

Buna ziua,

Cred ca principala mea problema este ca sunt femeie si ca atare nu stiu decat sa schimb roata sau becurile la C3-ul meu. Problema legata de C3 este ca nu mai merg stergatoarele, mai precis nu mai stropesc. Am fost la un service "recomandat" cu 2 probleme : se auzea un harait la franare si faptul ca nu mai mergeau stergatoarele. Cel de acolo mi-a reparat problema cu haraitul fara sa-mi mentioneze vreun cost initial apoi m-a pus in fata faptului implinit :750 ron. Am inghitit in sec si am intrebat ce avea si a ras si mi-a zis ca nu conteaza , conteaza ca s-a rezolvat...Pt stergatoare mi-a zis ca ii trebuie nu stiu ce bloc de lumini care contine si nu stiu exact ce imi trebuie mie pt stergatoare si ma costa 600 ron doar sa-l achizitionez + manopera care nu stiu la cat se ridica intrucat am refuzat.

As vrea sa ma indrumati catre un service care sa nu profite de necunostinta mea sau, daca va pricepeti, sa va uitati daca nu cumva e vreo siguranta arsa sau altceva mai simplu intrucat sincer nu-mi permit alti 600 de ron degeaba.

Multumesc frumos pt ajutor !

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Sâm 17-Mar-2012 14:03

in polonia? :roll:
nu cred ca mai este cineva 8)
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

catinca
de-abia inscris

Mesajde catinca » Sâm 17-Mar-2012 14:17

In Bucuresti, imi cer scuze ca nu am mentionat. Stau in Polonia momentan si asta este unul dintre motivele pt care vreau sa repar masina. Ca sa ma pot aventura la drumuri mai lungi de 40 de km cat faceam pe zi in Bucuresti :) Pe 19 aprilie semnez condica in capitala :)

CiprianIT
de-abia inscris

Mesajde CiprianIT » Joi 29-Mar-2012 20:09

catinca scrie:In Bucuresti, imi cer scuze ca nu am mentionat. Stau in Polonia momentan si asta este unul dintre motivele pt care vreau sa repar masina. Ca sa ma pot aventura la drumuri mai lungi de 40 de km cat faceam pe zi in Bucuresti :) Pe 19 aprilie semnez condica in capitala :)

Ai PM.

Înapoi la “Electrica - C3”