croncane si da suturi
Moderator: Echipa Tehnica
dj01fad scrie:da, si alea trebuie schimbate, dar nu ma refer la alea. ma refer la piesa aia ce o tii in mana, din partea dreapta a imaginii, care contine cele 2 electrovane. piesa aia se poate desface daca te uiti atent la ea, si ai sa gasesti in fiecare electrovana cate 2 oring-uri pe care le inlocuiesti, si apoi nu va mai curge. atentie, sa nu pui unele mai subtiri! pui cel putin la fel de groase cu cele care le gasesti acolo.
nu reusesc sa imi dau seama cum se desface
Salut @saco!
inteleg si stiu ca esti nerabdator, dar vreau sa-ti spun ca atunci cand nic (dj01fad) promite ceva, se tine de cuvant! Nu trebuie sa uitam ca fiecare dintre noi are si alte probleme care ne fac sa nu fim prompti de fiecare data. Sunt sigur ca pozele vor fi puse cat mai rapid cu putinta.
O zi placuta su scuze pt ca am fost off topic!
inteleg si stiu ca esti nerabdator, dar vreau sa-ti spun ca atunci cand nic (dj01fad) promite ceva, se tine de cuvant! Nu trebuie sa uitam ca fiecare dintre noi are si alte probleme care ne fac sa nu fim prompti de fiecare data. Sunt sigur ca pozele vor fi puse cat mai rapid cu putinta.
O zi placuta su scuze pt ca am fost off topic!
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
incearca sa mi le trimiti te rog pe sabo.cosmin@yahoo.com.daca poti
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
sper sa iti dai seama. eu le-am desfacut batand in ele ca sa sara de pe tuburile alea... au o mica cota de presare si de aia nu ies cu mana, iar inauntru vei gasi 2 oringuri: unul pe tubul central si unul in capatul piesei de plastic care se si vede in poza. vezi sa nu pierzi cuiul ala din piesa de plastic, si arculetul lui.