faruri citroen Xsara Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
faruri citroen Xsara Picasso
buna, am achizitionat recent un picasso din 2002 cu volan pe partea dreapta. ideea e ca am fost la rar si mi-a respins-o deoarece am faruri pt drum pe partea stanga si pt ca am bara fata crapata. bara ca bara dar m-am interesat de faruri SH si toti imi spun ca au faruri pt masini normale, doar ca sa mi le bage pe gat(asta am vazut cautand nr celui din anunt pe google si am vazut ca dezmembrau tot masini de anglia). Acum mi-au dat tema pt acasa cei de la rar, si eu ma gandem poate gasesc pe cineva din galati cu un citroen xsara picasso si sa-mi imprumute farurile lui pt ziua in care ma duc la rar, asta pe cheltuiala mea in service. sperand ca o sa gasesc un ajutor va multumesc.
- stan cristian
- pasionat
multumesc CBX dar are doar cel din dreapta, si cel mai important e cel din stanga.
In legatura cu raspunsurile celorlalti colegi de topic, cu totii stim ca in Romania majoritatea firmelor de dezmambrari aduc masini si din Anglia, si ca daca cumperi far de la o masina de Anglia nu te intreaba nimeni de la RAR pt ca ei faza asta cu cautatul in faruri o sar. Fac aceasta verificare de cautare in far doar la masinile cu volan pe dreapta. In al doilea rand, farurile acestea nu sunt suparatoare. Am fost de curand la Bv si NIMENI nu mi-a facut fleshuri sa schimb sau alte chestii de genul(mai suparacioase sunt bcurile cu xenon care se monteaza prin garaje). Acum eu caut sa fac aceast artificiu pentru ca tre sa ma duc cu masina in 30 zile iar si nu dispun de bani sa achizitionez, altfel, daca nu ma duc in 30 de zile pierd 410 ron verificarea. Bine multa lume o sa zica ca daca nu am bani de ce mi-am mai luat masina, sau cine mai stie ce..... In continuare caut ajutorul unui coleg de forum poate reusesc sa trec si eu testul RAR.
In legatura cu raspunsurile celorlalti colegi de topic, cu totii stim ca in Romania majoritatea firmelor de dezmambrari aduc masini si din Anglia, si ca daca cumperi far de la o masina de Anglia nu te intreaba nimeni de la RAR pt ca ei faza asta cu cautatul in faruri o sar. Fac aceasta verificare de cautare in far doar la masinile cu volan pe dreapta. In al doilea rand, farurile acestea nu sunt suparatoare. Am fost de curand la Bv si NIMENI nu mi-a facut fleshuri sa schimb sau alte chestii de genul(mai suparacioase sunt bcurile cu xenon care se monteaza prin garaje). Acum eu caut sa fac aceast artificiu pentru ca tre sa ma duc cu masina in 30 zile iar si nu dispun de bani sa achizitionez, altfel, daca nu ma duc in 30 de zile pierd 410 ron verificarea. Bine multa lume o sa zica ca daca nu am bani de ce mi-am mai luat masina, sau cine mai stie ce..... In continuare caut ajutorul unui coleg de forum poate reusesc sa trec si eu testul RAR.
catre MBC. M-am informat si farurile acestea nu bat pe contrasens. Farurile fie ca sunt de circulatia pe stanga sau dreapta, ele bat inainte, formand o paralela cu latimea drumului, iar la un capat sau altul raza se ridica catre sus la 45de grade(faza aia cu luminatul copacilor pe partea dreapta la drumul pt circulatia pe dreapta). Or fi ele daunatoare dar nu cred ca fac un rabat, de vreme ce nu sunt numai eu care circul cu faruri pt circulatia pe stanga. Problema e ca daca o sa ai un eveniment si o sa lovesti partea din fata si o sa gasesti in dezmembrari o masina de Anglia, cu siguranta ai lua acele piese, inclusiv farurile. Ca si tu stii ca cei de la RAR nu verifica masinile la faruri care au volan pe stanga.