DESPRE MANETA SEMNALIZATORULUI

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

motrocel
pasionat

Mesajde motrocel » Joi 14-Oct-2010 20:35

LA XSARA II (2002) PE CARE IL AM TOATE MERG FOARTE BINE DAR MANETA SEMNALIZATORULUI PARCA MERGE FOARTE GREU IN SUS SI IN JOS. ESTE VORBA DE UZURA, MURDARIE INTRATA SAU PUR SI SIMPLU ASA TREBUIE SA MEARGA LA XSARA?

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Dum 17-Oct-2010 13:37

nu mai TIPA!!! renunta la caps! ce inseamna ca merge greu, o prinzi cu 2 miini , sau pur simplu e un pic mai greu decit la alte masini?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

motrocel
pasionat

Mesajde motrocel » Lun 18-Oct-2010 18:30

khan scrie:nu mai TIPA!!! renunta la caps! ce inseamna ca merge greu, o prinzi cu 2 miini , sau pur simplu e un pic mai greu decit la alte masini?

Scuze pentru caps! Acum nu chiar cu douã mâini. Merge mult mai greu decât la XãntiuÞa mea. Mai ales când semnalizez stânga parcã mai are un pic ºi se rupe. Nu cred cã e normal.

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Mesajde toro » Lun 18-Oct-2010 21:32

Se desface relativ usor. Dai de o tije de aprox. 20mm cu o grosime de 3mm. Capatul tijei ce culiseaza sa uzat si a devenit plat. Cu o pila fina vei rotunji capatul sa nu aiba muchie taietoare . Dupa ce ai facut montajul la loc sa faci probe sa vezi daca merge usor si la revenire directie si mai precis tragi volan stg.-drpt. si maneta trebuie sa revina automat pe punct O. Atentie la arcurile din interior maneta sa nu le pierzi.

motrocel
pasionat

Re: DESPRE MANETA SEMNALIZATORULUI

Mesajde motrocel » Mar 19-Oct-2010 18:51

toro scrie:Se desface relativ usor. Dai de o tije de aprox. 20mm cu o grosime de 3mm. Capatul tijei ce culiseaza sa uzat si a devenit plat. Cu o pila fina vei rotunji capatul sa nu aiba muchie taietoare . Dupa ce ai facut montajul la loc sa faci probe sa vezi daca merge usor si la revenire directie si mai precis tragi volan stg.-drpt. si maneta trebuie sa revina automat pe punct O. Atentie la arcurile din interior maneta sa nu le pierzi.

MulĂžumesc! DeÂşi pare complicat, o sĂŁ ĂŽncerc. Toate cele bune...

ork_as_razvan
just curious

Salut scuze ca postez si eu aici

Mesajde ork_as_razvan » Dum 25-Sep-2011 18:58

Io am alta problema mai grava! Cand merge cu masina , Xsara 1998 se aude ca si cum ar semnaliza DAR NU SEMNALIZEAZA doar face sunetul ala tac/tac/tac si mai repede si mai incet dar se aude ca si cum as semnaliza FARA SA O FAC stie cineva dak se poate repara sau cat ma costa blocul optic estymativ SH si nou?

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Mesajde toro » Dum 25-Sep-2011 19:20

Cu toate ca nu am prea priceput despre cam ce ar fii vorba... ce te face sa crezi ca din blocul de luminii ??? se aude acel ticait. Este ca un sunet de releu ? Da cu urechea mai bine si spune mai precis locul cu pricina.
Peace on earth ... War under the blanket !

cristidica
pasionat

Mesajde cristidica » Dum 29-Ian-2012 03:39

imi descrii si mie mai exact cum ai scos maneta
adica ai scoso din com ?
ca nu inteleg
fa-mi macar o poza ms frumos

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Dum 29-Ian-2012 10:43

depinde de modelul manetei ... sunt 2 modele , difera modul de asamblare

berzecus2003
pasionat

Mesajde berzecus2003 » Mie 18-Apr-2012 11:39

am gasit pe okazii COM2000 sh cu codul PSA 96563489XT luata de pe un peugeot 307 model 2006 ,credeti ca se potriveste la xsara mea model 2002? multumesc

letamina
simpatizant

Re: Salut scuze ca postez si eu aici

Mesajde letamina » Dum 22-Apr-2012 20:33

ork_as_razvan scrie:Io am alta problema mai grava! Cand merge cu masina , Xsara 1998 se aude ca si cum ar semnaliza DAR NU SEMNALIZEAZA doar face sunetul ala tac/tac/tac si mai repede si mai incet dar se aude ca si cum as semnaliza FARA SA O FAC stie cineva dak se poate repara sau cat ma costa blocul optic estymativ SH si nou?

Aceeasi problema am intalnito si eu in trecut, si ca sa scap de respectivul "tic-tac" dadeam semnalizare stanga-dreapta si disparea prolema, insa nu este totul, acum o luna mi se blocase maneta semnalizatoare in semnal dreapta adica in sus, si nu era de ajuns ca aveam alte probleme pe cap, am tras masina pe dreapta am incercat sa o trag usor in jos (maneta) si nu am putut pana cand am dat cu forta si incepuse sa iese fum de acolo, am oprit motorul, am asteptat 2 minute si am dat cheie si de atunci nu mai am probleme nici cu ticaitul nici nu s-a mai blocat maneta, presupun ca sa echilibrat inapoi maneta.

Înapoi la “Electrica - Xsara”