Salut !
De vreo 3 saptamani nu imi mai functioneaza spalatorul de geamuri , nici pe fata nici pe spate ...
ce credeti ?
acum, eu nu stiu sigur nici care este siguranta pentru "Lave vitres" pentru ca se pare ca ori mi-au dat cei de la Citroen alta cartitza a masinii, ori nu inteleg eu...desenul ala de acolo nu seamna deloc cu ce e sub capota...
Spuneti-mi si mie daca stiti, unde si care este siguranta pentru pompitza de spalat geamul...
Ma gandesc ca daca se strica, se strica una din cele 2 mini-motopompe, si tot mai mergea una...
Andrei !
Defectare sistem de spalat parbriz/luneta
Moderator: Echipa Tehnica
Revin cu problema cu spalatorul de parbriz...
Intr-adevar era siguranta arsa...
M-am inarmat cu rabdare intr-o dupa-amiaza si am luat la rand toate sigurantele de sub capota,(le-am testat cu un bec cu fir) si am gasit-o... dar nu seamana deloc asezarea sigurantelor cu ceea ce avem pe carte, cel putin la modelul meu(Oct.2005)
Asa ca, aveti grija, daca patiti ceva ca nu e asa de simplu...
In sfarsit, am schimbat siguranta si acum merge...
Numai bine,
Andrei
Intr-adevar era siguranta arsa...
M-am inarmat cu rabdare intr-o dupa-amiaza si am luat la rand toate sigurantele de sub capota,(le-am testat cu un bec cu fir) si am gasit-o... dar nu seamana deloc asezarea sigurantelor cu ceea ce avem pe carte, cel putin la modelul meu(Oct.2005)
Asa ca, aveti grija, daca patiti ceva ca nu e asa de simplu...
In sfarsit, am schimbat siguranta si acum merge...
Numai bine,
Andrei
Buna, si eu am aceeasi problema, am verificat siguranta din panoul de sub volan si e in regula. Se poate sa se fi ars doar cea din compartimentul motor? La fel, nu merge nici una din pompe, si nu se aude bazaitul ala cum ca ar incerca sa pompeze.
In compartimentul motor, am scos masca la baterie dar nu inteleg cum se deschide cutiuta cu sigurante.
A, si daca schimb eu o siguranta din cutia compartimentului motor, imi pierd garantia?
Multumesc.
In compartimentul motor, am scos masca la baterie dar nu inteleg cum se deschide cutiuta cu sigurante.
A, si daca schimb eu o siguranta din cutia compartimentului motor, imi pierd garantia?
Multumesc.