Spun de calitate, pt. ca am auzit tot felul de intamplari cu instalatii auto de AC, carora dupa ce li s-a completat sau inlocuit freonul..au inceput sa bage aer cald in loc de rece + alte buleli. Un service in care sa te lase sa stai langa masina.., pt.a putea sa vezi ce si cum se face.
Are cineva vreo experienta placuta..in sensul bun al cuvantului cu vreun astfel de service/atelier ?
Parca si Andrei aka Khan se ocupa cu asa ceva..A apelat cineva la serviciile dumnealui ?
Precizare : masina este un C1 1.0i., fabricatie Iulie 2006, achizitionat de nou, care nu are decat 27.200 km, majoritatea timpului petrecand-o in repaus sub husa/e ( cand la umbra..cand la soare..). Am schimbat filtrul de polen anual.
Ma intreb daca la doar atatia km in aproape 6 ani este posibil sa fi scazut "nivelul" freonului..Mai mult de 3000-4000 km pe an nu am facut, iar de bagat rece am vazut ca baga.., bineanteles ca nu-mi mai aduc aminte daca la fel de rece ca acu' 6 ani..
Va multumesc anticipat.
Cu stima.
Service de calitate unde poate sa-mi verifice starea AC-ului
Moderator: Echipa Tehnica
Service de calitate unde poate sa-mi verifice starea AC-ului
Esentele tari se tin in sticlute mici.
dionescux scrie:Andrei a fost singurul care a reusit sa-mi incarce corect instalatia, dupa mai multe tentative nereusite la altii....
Ps: Din mesajul tau nu am inteles exact daca ai probleme cu aerul conditionat sau vrei doar o verificare.
Parerea mea este ca daca baga rece, nu umbla la AC.
Baga rece, dar parca nu la fel ca alta data..si asta am constatat pe 20 Aprilie cand nu erau caldura de acum..Zilele astea calduroase n-am mai verificat..Poate este doar o parerea ..Vroiam sa stiu daca la 6 ani si DOAR 27.200 km e posibil sa fi scazut nivelul freonului.
Dar nu se poate vedea nivelul freonului..fara a se intervenii asupra instalatiei AC ? Poate e o intrebare prosteasca, dar habar nu am cum se procedeaza.
Esentele tari se tin in sticlute mici.
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
in bucuresti la khan
la cutitul de argint
detalii aici http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=16659
la cutitul de argint
detalii aici http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=16659
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!