Reglaj cablu ambreiaj Xsara II
Moderator: Echipa Tehnica
Reglaj cablu ambreiaj Xsara II
Ămi cer scuze dacĂŁ s-a mai discutat.
Se poate regla cursa la cablu ambreiaj la Xsara II ?
Se poate regla cursa la cablu ambreiaj la Xsara II ?
ªi atunci ce fac dacã trebuie sã Þin pedala la fund (de tot) ca sã intre aºa cum vreau eu În viteze? Altfel parcã agaÞã dupã 300-400 km de mers continuu.
SĂŁ nu mi-o zici pe aia cu schimbatul kitului cĂŁ nu Ăžine. Am pus disc Âşi placĂŁ originale LUK Âşi rulment de alt producĂŁtor (SKF) acum un an.
SĂŁ nu mi-o zici pe aia cu schimbatul kitului cĂŁ nu Ăžine. Am pus disc Âşi placĂŁ originale LUK Âşi rulment de alt producĂŁtor (SKF) acum un an.
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Noi aici vorbim de cablu ambreiaj NU ? . Cand m-am referit la cablu mai lung , este posibil ca de nou sa fie cu cati-va mm. mai lung ( cele facute pe vapor). Cu lungitul cablului treaba e demonstrata. @cbx ! -un cablu nou este toronat (spiralat sa zicem) foarte strans. El poate avea miez (inima) de canepa...plastic sau fir metal(cablu) . Dupa o anumita perioada de tensiunii,toroanele se intind si devin mai lungii( se indreapta). Miezul il tine totusi la parametrii initiali , dar imbatraneste si se produce acea lungire ,asta daca miezul nu e rupt. Lucrez in domeniu (teleferice) si noi la o anumita perioada facem scurtarii de cablu indiferent de diametrul lor. In concluzie : indiferent de diametru ,cablul la o anumita perioada se intinde . Poate* fii si una din problemele lui Motrocel
Peace on earth ... War under the blanket !
toro scrie:Noi aici vorbim de cablu ambreiaj NU ? . Cand m-am referit la cablu mai lung , este posibil ca de nou sa fie cu cati-va mm. mai lung ( cele facute pe vapor). Cu lungitul cablului treaba e demonstrata. @cbx ! -un cablu nou este toronat (spiralat sa zicem) foarte strans. El poate avea miez (inima) de canepa...plastic sau fir metal(cablu) . Dupa o anumita perioada de tensiunii,toroanele se intind si devin mai lungii( se indreapta). Miezul il tine totusi la parametrii initiali , dar imbatraneste si se produce acea lungire ,asta daca miezul nu e rupt. Lucrez in domeniu (teleferice) si noi la o anumita perioada facem scurtarii de cablu indiferent de diametrul lor. In concluzie : indiferent de diametru ,cablul la o anumita perioada se intinde . Poate* fii si una din problemele lui Motrocel
Pare a fi un q.e.d. adevĂŁrat.
Dacã ar fi aºa ºi Þinând cont ºi de "defectarea care nu mai Þine reglajul (autoreglajul)" ajung la ideea cã ar trebui sã Îmi caut un alt cablu (de preferat tip "original"). MulÞumesc mult pentru sfaturi la toatã lumea.
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
de ce te grabesti?
il dau jos,verifici daca e intreg si in nu are fire rupte
daca e ok verifici autoreglajul
poti sa iei cablu si original si facut pe genunchi si problema sa persiste
mai bine verifici si dupa cumperi
asta e parerea mea...ce faci e alegerea ta
il dau jos,verifici daca e intreg si in nu are fire rupte
daca e ok verifici autoreglajul
poti sa iei cablu si original si facut pe genunchi si problema sa persiste
mai bine verifici si dupa cumperi
asta e parerea mea...ce faci e alegerea ta
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”