Mesajde buda.nicolae » Joi 31-Mai-2012 22:22
Eu inscriptionez cd-urile cu viteza mica deoarece mai multi colegi au avut probleme cu cd-uri incriptionate la viteza mare. Oricum atunci cand introduci cd-ul cu hartile in player ar trebui sa se incarce singure, iar apoi sa vezi daca apar acele drumuri pe harta. Daca cd-ul nu poate fi citit o sa-ti apara un mesaj de eroare, daca playerul nu suporta acele formate o sa iasa afara cd-ul, iar daca nu sunt actualizate hartile o sa te arate pe harta numai pe tine ( intre timp daca esti langa un drum actualizat pe aceea harta o sa-ti dea anumite "indrumari" ). Navigatia nu o sa vorbeasca in limba romana ( exista un programel care inregitreaza vocea ta, iar apoi introduci fisierele salvate intr-un director de voice, asadar o sa-ti mearga si in limba romana, insa eu nu l-am folosit niciodata ) numai in limba setata. Nu stiu 100% sigur, insa daca nu ti-ai facut update de firmware nu cred ca o sa-ti mearga ultimele harti ( de pe un site german am auzit ca nu-ti vor merge hartile mai noi, oricum sunt rezolvate o gramada de bug-uri )!!!