alin2007 scrie:Daca zici ca ai facut aia 27000 km extra-urban atunci ar trebui sa ai uzura minima si sa-i faci doar un rered glaj minor. Eu in 5 ani cred ca de vreo 3 ori am reglat ambreiajul.La tine la ce distanta incepe si cupleaza asa cu aproximatie? Eu l-am reglat sa sa inceapa sa cupleze pe la 2 3 cm de podea, si asa cum e nu agata absolut deloc. Baga mana acolo si da de rozeta aia pana unde iti place ca incepe sa cupleze si o lasi asa,
Pai n-am prea observat/studiat cam la cati cm de podea cupleaza..Dar daca la tine zici ca nu agata absolut deloc..inseamna ca la mine chiar ca-i vreo problema sau in cel mai fericit caz trebuie musai facut reglajul..
M-am uitat acolo unde mi-ai spus tu.., dar mi se pare complicat si n-as vrea sa fac vreo buleala..De fapt nu prea inteleg mai nimic din ce-i p-acolo..
Asa ziceam si io..in cei 27.000 si ceva de km facuti aproape numai in afara..ar fi trebuit sa am uzura minima la ambreiaj..Problema-i ca de vreo cateva saptamani a trebuit sa-i dau masina si consoartei..care-i incepatoare..Bine, nu dau vina pe ea, dar din cate imi aduc aminte cam de pe la inceput, de noua..agata la schimbarea vitezelor..mai putin a 5-a..Sa fie oare din cauza ca n-a prea fost frecata in oras ?
Esentele tari se tin in sticlute mici.