Citroen C1 - pret de intrare

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Joi 09-Feb-2006 12:14

nu confundam nimic:

daca iti spun ca pe ac de par eu cu C1 aveam 75km/h si vw mai mult de 50km/h ii fugea spatele?

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 12:19

dar cel care conducea vw-ul esti sigur ca stia la fel de bine ca tine "sa se tina" de volan? :)

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Joi 09-Feb-2006 13:15

Eu zic sa incheiem aici discutia despre ce am simtit eu in C1 si mai vorbim numai dupa ce o sa mergeti cu o masina.

Eu incercam sa va transmit parerile mele. Si inca ceva: radioul mergea perfect!

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 09-Feb-2006 15:09

4motion parca insemna tractiune integrala ,sa mearga mai bine decat un vw tracitune integrala nu cred pe nici un fel de carosabil ,o masina cu tractiune integrala trage mult mai bine decat o masina cu tractiune doar fata sau spate ,asa stiu eu ,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ,oricum pretul mi se pare exagerat
P.S daca voi avea ocazia voi face un test drive cu ea si imi voi da atunci cu parerea pana atunci EU ciocu mic :D nu ma mai bag !! :)

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Joi 09-Feb-2006 15:26

MoonStorm scrie:Pai stati mai fratilor putin. Cum adica la ce ma asteptam? Pretul ala nu mai are mult si ajunge la un C3. Da-o incolo de treaba...

Iti inteleg oarecum "indignarea" fatza de pretul la C1, dar vreau sa te intreb ceva! Tu stii cat este un C3 XTR ??? ...este la acelasi pret cu un C4 VTR :!: ...si totusi, sunt oameni care aleg XTR-ul in loc de C4! Poti sa-i condamni cu ceva? Sincer , nu ! ...si tot asa , or sa fie oameni care considera ca C1 este mai pe placul lor in comparatie cu C2 sau C3! Mie sincer , imi place acea motorizare pe benzina de pe C1 ...si mi se pare ca este chiar interesanta, doar ca , tot mai mult imi place un C2! Si in alta ordine de idei, spuneai ca or sa ramana in show-room, poate ca asa o sa se intample in RO . Voi credeti ca acest C1 a fost conceput pentru Ro sau Europa de est ??? Eu sunt mai mult ca sigur ca nu!!! Pt ca in Europa de est este alta mentalitate! Aici trebuie o masina ieftina , cu porbagajul cat mai mare si care sa consume fffffoarte putin!
In concluzie , eu raman la parerea ca este un pret bun , pentru clasa ei si pentru concurenta pe care o are si pentru tehnologia ei. Nu uitati, are 4 stele din 5! Ce masina din aceasi clasa mai are atatea stele???? ...si apropo, Matiz-ul nu se mai produce (...asta asa , ca o informatie ) si sa-mi spuneti si mie cate stele are la sigurantza , ca pe mine chiar ma intereseaza acest lucru inainte sa-mi cumpar o masina ( din motive personale )!
...si ca o ultima idee , cred ca ar trebui sa vb. in cunostintza de cauza , nu-l mai "atacati" pe Mugurel, ca sunt convins ca stie el ce spune , nu cred ca mai este la varsta cand spunea ca "Rambo" il bate pe "Terminator" sau invers!

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Joi 09-Feb-2006 15:28

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie: Vreau sa dau Vts-ul(C2) pt un C1.

Chiar vrei sa vinzi C2 VTS ??? ...nu uita , ca ai deja un potential cumparator! :wink: :)

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Joi 09-Feb-2006 15:47

DMX scrie:4motion parca insemna tractiune integrala ,sa mearga mai bine decat un vw tracitune integrala nu cred pe nici un fel de carosabil ,o masina cu tractiune integrala trage mult mai bine decat o masina cu tractiune doar fata sau spate ,asa stiu eu ,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ,oricum pretul mi se pare exagerat
P.S daca voi avea ocazia voi face un test drive cu ea si imi voi da atunci cu parerea pana atunci EU ciocu mic :D nu ma mai bag !! :)

sa incerci sa conduci o Xantia Activa, sa vezi daca mai ai aceeasi parere despre 4 motion. :)

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 16:30

White Wizard scrie:...si ca o ultima idee , cred ca ar trebui sa vb. in cunostintza de cauza , nu-l mai "atacati" pe Mugurel, ca sunt convins ca stie el ce spune , nu cred ca mai este la varsta cand spunea ca "Rambo" il bate pe "Terminator" sau invers!

sunt chiar convins ca Mugurel stie ce spune!
de principiu ideea ca un 4motion e mai stabil decat tractiunea fata e corecta.
numai ca in cazul asta se aplica la masini diferite.
C1 e la alta categorie decat acel vw. si ca atare fiind poate mai bine echilibrat poate sa se comporte mai bine avand numai tractiune fata. deci nu e nimic de mirare.
si daca mai adaugam si mana lui Mugurel... :) eu chiar cred ca cel cu vw-ul nu avea nici o sansa.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 16:33

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Eu zic sa incheiem aici discutia despre ce am simtit eu in C1 si mai vorbim numai dupa ce o sa mergeti cu o masina.

Eu incercam sa va transmit parerile mele. Si inca ceva: radioul mergea perfect!

daca vin la tine pentru revizia la 65000, pot sa fac un drive-test?

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Joi 09-Feb-2006 17:15

daca o sa am masina aici, da.

sper sa am una pana atunci.

Cel mai prost este ca nu am cum sa conving pe nimeni ca am folosit-o cu acceleratia la podea tot timpul iar acul de la benzina era nemiscat. A scazut 2 patratele in 298km!

traian
just curious

Mesajde traian » Joi 09-Feb-2006 17:26

Salut dupa o lunga perioada de tacere.
Pentru Mugurel. Ai cumva un C1 rosu cu nr B22.....
Daca da, te-am vazut azi pe la Academia Militara. Daca nu, oricum masina arata demential.Ca o mica jucarie rosie....Din ce spui, o jucarie pt oameni mari.

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Joi 09-Feb-2006 17:51

aia era masina!

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 19:02

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:daca o sa am masina aici, da.

sper sa am una pana atunci.

Cel mai prost este ca nu am cum sa conving pe nimeni ca am folosit-o cu acceleratia la podea tot timpul iar acul de la benzina era nemiscat. A scazut 2 patratele in 298km!

Eu te cred. asta fara gluma!
din ceea ce mai stiu si eu masina asta (care e platforma toyota,nu?) a fost gandita chiar sa faca nopti albe concurentei.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Vin 10-Feb-2006 05:37

Pentru cei care compara C1 cu Matiz, de ce nu comparati si C3/C4 cu Logan? Cred ca este acelasi lucru...

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Vin 10-Feb-2006 09:32

Arise scrie:Pentru cei care compara C1 cu Matiz, de ce nu comparati si C3/C4 cu Logan? Cred ca este acelasi lucru...

daca chiar o faci, prin prisma rap calitate&performante/pret o sa-ti iasa ca matizul sau loganul sunt destul de scumpe :)

Înapoi la “ATS - Bucuresti”