VREAU MASINA NOUA!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Joi 09-Feb-2006 10:43

Nu vreau sa te contrazic adytzu insa n-am dus scumpica la service pana acum. Si nu pentru ca sunt nesimtit, insa are un sistem imunitar de invidiat :lol: :lol: :lol: E si o chestie de sentiment la mijloc. Daca n-o iubesti, nu te iubeste. :D

george
pasionat

Mesajde george » Joi 09-Feb-2006 11:10

Nici eu nu am avut chiar nici o problema cu a mea... Merge super-inclusiv radioul. Poate e o treaba relativa; la orice model sint masini cu probleme. Nu cred ca C4 are probleme mai multe decit alte modele.

george
pasionat

Mesajde george » Joi 09-Feb-2006 11:12

Hai sa intrebam pe cineva care stie mai multe: Mugurel, sint C4-urile mai proaste decit alte modele?

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 09-Feb-2006 11:33

Mai oameni buni? De ce ii tot fortati mana lui Mugurel? Vreti sa-l pierdem? El e inca prietenul nostru si ne-a ajutat mult, dar nu poate nici el sa raspunda direct la astfel de intrebari. E totusi dealer si scopul lui e sa vanda masini.
Tie cum iti suna o exprimare de genul: "Cumpara cutare produs de la mine, dar sa stii ca e prost! Mai bine te duci in alta parte!" :lol:
Si, la fel ca si cu POLL-ul referitor la ATS, nu mai inteleg nimic. Toata lumea e nemultumita iar cand vine vorba de vot se intoarce treaba.
Facem un poll si pe tema cine e multumit si cine nu de C4? :twisted:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 09-Feb-2006 12:55

DMX scrie:Acord .... ... nici o HONDA CIP sunt 16.500 nu gasesti ... asa ca mai lasati honda ..e super masina ...am avut ocazia sa merg cu un acord ...este demential ... dar de unde atatia bani.... :(
--> toyota avensis ... o ia cheala in banii astia ...

Uite ca exista Accord 2.0LS manual la 17750EUR cip - 1500 reducere = 16250EUR CIP :D!

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 09-Feb-2006 15:16

Matrixu
super daca e sa fie adevarat masina aia se merita chiar un pic mai cheala (dotarile din serie sunt destule la modul ca ai climatronic ,casetofon cu CD 6 boxe ,......s.a.m.d.) si tot mi`as lua`o daca as avea 20000 de euro si bani de benizina ,ptr ca mananca cam 12-13 % in bucuresti DAR se merita o tinuta de drum impecabila !!!
La 160 km/h ziceai ca am eu cu kalosul 70-80km/h asa de bine se tine masina aceea , autostrada spre mare 220km/h mai avea pedala (nu conduceam eu ) 3 persoane bagaje ptr 3 persoane !!
Un rezervor de 60 de litri (atata parca are ) ne`a tinut pana in vama si inapoi in conditiile in care pe autostrada la dus sub 160 km/h (maxima 220km/h) nu s`a mers iar la intors pe autostrada undeva intre 150km/h si 190 km.h erau ff multe masini si nu prea se dadeau la o parte din fata :mastodontului" O MASINA DEMENTIALA
-popagajul e imens ,merge si ca masina de familie ,nu numai de pustan

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Joi 09-Feb-2006 17:12

george scrie:Hai sa intrebam pe cineva care stie mai multe: Mugurel, sint C4-urile mai proaste decit alte modele?

excelenta intrebarea.

excelent raspunsul: in primul an de multiplexaj al lui Citroen adica in 1999 pe Picasso si pe Xsara nu va imaginati cam ce nebunie a fost cu problemele.

Xsarele pe care le folositi voi au mai mult de 4 ani de cand au fost lansate pe piata.
C4 are numai un an.

Parerea mea? sunt mai bune C4. Sa nu uitati ca in totalul vanzarilor de Xsara nu a depasit jumatate din vanzarile de C4 in 6 luni. Vb de Ro.

Iar acum 6 ani nu cred ca era forum pe internet la Citroen. Oricum, cred ca mai mult de vreo 10 nu erau toti.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Joi 09-Feb-2006 19:10

Adytzu,nu trebuie sa te sperii de faptul ca C4 ar avea atatea probleme. Gandeste-te ca daca apare o problema in 100k km(sa zicem) cineva intra pe forum si se plange. Prea putini sint cei care posteaza aici ca sa isi laude masinile. Rezulta o interpretare subiectivista a fiabilitatii unei masini.
In alta ordine de idei, vorba lui Mugurel, ia-ti masina in care te simti cel mai bine! :wink:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 09-Feb-2006 21:49

Adytzu, dupa cum merge discutia, cred ca se poate sintetiza urmatoarea formula: ia-ti ce masina vrei, dar sa fie C4, ca e cea mai buna si e Citroen! :lol:
Daca as fi in locul tau, mi-as lua Passat :P

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Vin 10-Feb-2006 05:28

Imi aduc aminte o intamplare "hazlie".
Acum un an, voiam sa imi cumpar un DVD Writer si nu stiam ce sa imi cumpar...
Si tot citeam la forum la CD-Freaks despre writere...
Si pe vremea aia eram chitit sa iau un Plextor. Deh, brand consacrat, traditie, multe chestii interesante.
Si tot citeam ce zic unii si ce zic altii. Pe scurt MULTI se plangeau. Probleme garla, ca cica Plextorul nu ar mai fi ce ar fi fost...
Si cum citeam eu asa, apare un thread in care un tip intreaba... de ce la sectiunea dedicata Plextor sunt numai topicuri de genul: "Nu imi merge Plextoru" pe cand in sectiunea NEC a aparut un topic: "I love my NEC DVD Writer"... :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 11-Feb-2006 14:08

OFF
arise: pai ala care isi iubea nec-u era angajat la nec, iar toti aia care se plangeau de plextor erau clar mituiti de nec :lol: ...nu acum pe bune, cica plextor nu ar mai fi ce erau odata, au cazut ceva, in vreme ce pioneer si asus sunt din ce in ce mai buni
referitor la C4 mugurel are dreptate, e nevoie de 1-2 ani...iar explozia lui pe piata intr-adevar este uimitoare...dar eu nu-mi aduc aminte pana acum sa fi vazut la teve vreo reclama cu xsara...au schimbat complet advertising-ul;de exemplu, eu cand mi-am luat xsara am intrat de fapt in showroom sa vad un c3 sau poate chiar un c2 (deh, designul imi luase mintile), iar baiatul care mi-a facut briefing nici o data nu a pus problema "dar nu vrei sa vezi si o xsara, ca e la promotie", eu singur cand m-am dat jos din c3 m-am dus la xsara, am intrebat ce motor, ce dotari, ce pret si GATA, xsara a ramas!
din pacate fiind plecat, mi-a ales taica-miu culoarea, gresit (io vroiam gri-spre-bleu, cum s-o numi) el mi-a luat gri :evil: asta e
apropo, ati vazut ce luceste xsara din videoclipul animal x???oare e acolo din intamplare? :wink:
Cosmin
high energy music expression

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 13-Feb-2006 09:49

[quote="MUGUREL PIRSCOVEANU
Parerea mea? sunt mai bune C4. Sa nu uitati ca in totalul vanzarilor de Xsara nu a depasit jumatate din vanzarile de C4 in 6 luni. Vb de Ro.
[/quote]

Tine cont, Mugurel, si de reclama care i s-a facut C4-ului si reclama facuta Xsarei. Pentru asta, Monica J. merita tot respectul. Cand am luat eu Xsara, deci acum 4 ani, reclama facuta marcii Citroen era ZERO!
A trebuit sa apara Catalin sa deschida acest Forum, dupa care am fost contactati de Monica (sau am contactat-o noi, nu mai imi aduc aminte) si s-a discutat si despre capitolul reclama. Asta se intampla acum 2,5 ani si, dupa cum vedem, a facut treaba buna.
Un produs nu se vinde singur, oricat de bun ar fi el. Fara reclama corespunzatoare e aproape egal cu 0. Merituos e si "robotelul" dansand, care a atras multi cumparatori.
Asa ca, deocamdata, nu ma poti convinge ca C4 e mai bun ca Xsara doar pt. ca s-a vandut mai bine.

Revenind la "oile" mele, se pare ca ma indrept cu pasi repezi spre o marca pe care pana acum am urat-o. :lol:
Incepe cu B...

paga
pasionat

Mesajde paga » Lun 13-Feb-2006 09:56

adytzu scrie:Revenind la "oile" mele, se pare ca ma indrept cu pasi repezi spre o marca pe care pana acum am urat-o. :lol:
Incepe cu B...

Bentley? :)

Oricum, toate marcile au vandut mai mult decat se asteptau in 2005.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 13-Feb-2006 10:15

Incepe cu B...

Brings Me Women?

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 13-Feb-2006 10:17

Dap. :twisted:

Înapoi la “Diverse”