Salut, stie cineva sa imi zica va rog frumos cum se demonteaza bara din spate sau stopurile din spate la C3, am mai citit intr`un post ca pentru a scoate stopul ar mai fi o piulita undeva pe interior, am reusit sa vad ceva acolo dar aparent trebuie sa scot bara sa ajung la ea si bara nu imi dau seama in ce se tine in partea de sus, ca am desfacut suruburile de jos si surubul de la roata da tot nu se clinteste.
Multumesc
Cum demontez bara spate/stopuri spate?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- Masina: Citroen C5 1.6 HDI
Salut!
pentru bara spate nu pot sa te ajut, dar pentru sto[urile din spate este destul de simplu: sunt 2 suruburi:
- unul exact in fata ta, cum te uiti la blocul de lumini din spate, dar atentie ca este acoperit de o chestie de plastic (la mine este rosie) de care trebuie sa tragi pentru a ajunge la surub.
- al 2-lea este in interiorul portbagajului (opus celui de mai sus, dar putin mai jos).
dupa ce le-ai desfacut, daca vrei sa schimbi un bec trebuie sa scoti mufa de alimentare si ...practic ai ramas cu blocul de stopuri in mana (care are o protectie de plastic, prinsa in cleme).
sper sa te ajute ce am scris mai sus!
bafta!
pentru bara spate nu pot sa te ajut, dar pentru sto[urile din spate este destul de simplu: sunt 2 suruburi:
- unul exact in fata ta, cum te uiti la blocul de lumini din spate, dar atentie ca este acoperit de o chestie de plastic (la mine este rosie) de care trebuie sa tragi pentru a ajunge la surub.
- al 2-lea este in interiorul portbagajului (opus celui de mai sus, dar putin mai jos).
dupa ce le-ai desfacut, daca vrei sa schimbi un bec trebuie sa scoti mufa de alimentare si ...practic ai ramas cu blocul de stopuri in mana (care are o protectie de plastic, prinsa in cleme).
sper sa te ajute ce am scris mai sus!
bafta!
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”