Please drive safe
Moderator: Echipa Tehnica
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
cĂŁlin , din pĂŁcate autoritĂŁĂžile din românia sunt dezinteresate complet de fenomenul alcool la volan. Ăn plus , statul ar putea face o grĂŁmadĂŁ de bani de pe urma cretinilor care se urcĂŁ beĂži la volan.dar asta nu se ĂŽntĂŽmplĂŁ iar pedepsele nu se prea executĂŁ.o sĂŁ ziceĂži bine , i a omorĂŽt pe sĂŁracii , ce sĂŁ facem cu el sĂŁ l Ăžinem 20 de ani ĂŽn puÂşcĂŁrie ? Nu , eu vĂŁd lucrurile altfel :dacĂŁ atunci cĂŽnd te prinde beat la volan chiar Âşi cu un sfert de pahar de bere ĂŽĂži confiscĂŁ maÂşina Âşi mai faci Âşi vreo 2 luni de puÂşcĂŁrie cu executare , atunci sigur cei care vor risca sĂŁ conducĂŁ beĂži vor fi de sute de ori mai puĂžini. Dar asta nu se va ĂŽntĂŽmpla pentru cĂŁ marea majoritate a românilor sunt imbecili. Personal sunt tot mai scĂŽrbit de oamenii care populeazĂŁ aceastĂŁ Ăžara Âşi din cauza cĂŁrora mĂŁ gĂŽndesc tot mai serios sĂŁ plec undeva departe.ĂŽn satul ĂŽn care lucrez , lĂŽngĂŁ cluj firma de salubrizare a luat toate tomberoanele pentru plastic din cauza cĂŁ vitele de oameni aruncau gunoi menajer ĂŽn ele iar ĂŽn loc sĂŁ i amendeze cineva au preferat sĂŁ nu le mai punĂŁ. Ăn concluzie , pe roman nu l educi decĂŽt cu bĂŁtaia sau amendĂŁ. Alte variante sunt excluse. Asta bineĂŽnĂželes ĂŽn cazul marii majoritĂŁĂži a populaĂžiei.p.s. Mi am amintit imaginea vĂŁzutĂŁ acum cĂŽteva zile , cu boul care a intrat cu bmw ul ĂŽn mare. Oare l a amendat cineva ? Nu cred. Ăntr o Ăžara civilizatĂŁ Âşi ar fi vĂŽndut multe lucruri sĂŁ poatĂŁ plĂŁti amenda pentru aÂşa ceva-gĂŽnditi vĂŁ cĂŽt ulei e pe baia , cutia sau diferenĂžialul oricĂŁrei maÂşini Âşi ce cantitate de apa a poluat Þãranul. Iar dacĂŁ tot vroia sĂŁ ĂŽntre cu maÂşina ĂŽn mare trebuia sĂŁ Âşi ia LAND ROVER Âşi nu bmw cĂŁ toĂži cocalarii.calin_bursuc scrie:Mama, am iesit cu prietenii mei si am mers la o petrecere. Si mi-am amintit cuvintele tale:Sa nu beau. M-ai rugat chiar fiindca trebuia sa conduc. Asa ca am baut doar racoritoare. Am fost mandra de mine, fiindca ti-am ascultat sfatul. In comparatie cu ceilalti prieteni am facut alegerea cea buna. Sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, toti si-au luat masina fara insa sa fie in masura sa conduca in siguranta....Eu insa eram sigura ca sunt constienta. Nu puteam mama sa-mi inchipui ce urma sa ma astepte. Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul sa spuna...Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc...Sunt sigura ca celalalt copil care conducea nu si-a dat seama cat de mult gonea...In concluzie, el sa hotarase sa bea si eu trebuia acum sa mor...De ce fac asta,mama? Daca stiu ca vor distruge vieti...?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite. Spune-i sorei mele sa nu se teama si lui tata sa fie puternic. Cineva trebuia sa spuna acestui copil ca nu trebuia sa bea daca conduce. Poate daca ai lui ii spuneau, asa cum ai facut si tu, acum sa fi fost in viata...Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba...si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa!!! Acestea sunt ultimile mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc...Te iubesc mult, mama...Adio....'' Aceste cuvinte au fost scrise de o reportera care a fost prezenta la accident. Fetita in timp ce murea murmura aceste cuvinte...Reportera scria socata...Si ea insasi a inceput o campanie impotriva conducerii sub influenta alcoolului. Daca nu transmiti acest mesaj pierzi ocazia, chiar daca nu bei, sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca viata ta si a copiilor tai e in pericol!!!
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
a , Âşi fata care moare pe asfalt sub privirea jurnalistei n are nici o scuzĂŁ -dacĂŁ nu a bĂŁut alcool aÂşa cum spunea -de ce s a urcat ĂŽntr o maÂşina ĂŽn care Âşoferul e bĂŁut ?
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
- calin_bursuc
- pasionat
- calin_bursuc
- pasionat
[quote="mbc"]ok, ca sa nu credeti ca eu sunt o persoana oribila si alea alea, sa zic mai multe.
1. am mai vazut aproape fiecare secventa din video-ul respectiv. Socant prima data. A doua oara mai putin.
2. videoul ala e regizat si nu prezinta fapte reale. prezinta o posibilitate in cazul in care multe lucruri merg rau.
http://www.youtube.com/watch?v=HBhzFWp7 ... re=related
uite un accident real asta poate ti se pare mai socant.
1. am mai vazut aproape fiecare secventa din video-ul respectiv. Socant prima data. A doua oara mai putin.
2. videoul ala e regizat si nu prezinta fapte reale. prezinta o posibilitate in cazul in care multe lucruri merg rau.
http://www.youtube.com/watch?v=HBhzFWp7 ... re=related
uite un accident real asta poate ti se pare mai socant.