Integrarea in UE si importurile de masini second-hand

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 30-Ian-2006 20:23

Marian, stiu ca-ti place sa dai verdicte finale, dar fereste-te de "linia" nicum, e o fundatura!
E usor sa ne invitam reciproc sa plecam, dar nu asta e problema...Nu crezi? Astept raspuns

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Lun 30-Ian-2006 20:49

E usor sa ne invitam reciproc sa plecam, dar nu asta e problema...Nu crezi? Astept raspuns

Sa inteleg ca iar ai probleme cu BX-ul :?: :D

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 30-Ian-2006 21:11

Da de unde, cu nicum am!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 30-Ian-2006 22:15

Nu paco, tu ai o problema de mentalitate. Masina pentru tine, care sa se repare singura, inca nu s-a inventat.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 30-Ian-2006 22:50

Da, ai dreptate. Recunosc ca ma sacaie masinile cand se strica. Asta pt ca nu ma pricep la mecanica, iar mecanicii se pricep mai mult la luat bani!
In plus, cand te duci la ei, incep: "vino maine, azi n-am rampa", sau "am de lucru", sau "n-ai mai venit de mult pe la mine"...
Citesc ingrozit ce patesc cei cu masini noi prin service-uri. Bani aruncati aiurea, nervi, probleme nerezolvate, amenintari cu judecata, cu protectia consumatorului, cu pedepse divine. Ce spectacol grotesc! Ce vrei sa-mi placa? Iar cei cu rable, ca noi, se tarasc si ei pe unde pot, pe la nea Gica, sa mai peticeasca "limuzina".
Halal!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 30-Ian-2006 23:40

paco scrie:Da, ai dreptate. Recunosc ca ma sacaie masinile cand se strica. Asta pt ca nu ma pricep la mecanica, iar mecanicii se pricep mai mult la luat bani!
In plus, cand te duci la ei, incep: "vino maine, azi n-am rampa", sau "am de lucru", sau "n-ai mai venit de mult pe la mine"...
Citesc ingrozit ce patesc cei cu masini noi prin service-uri. Bani aruncati aiurea, nervi, probleme nerezolvate, amenintari cu judecata, cu protectia consumatorului, cu pedepse divine. Ce spectacol grotesc! Ce vrei sa-mi placa? Iar cei cu rable, ca noi, se tarasc si ei pe unde pot, pe la nea Gica, sa mai peticeasca "limuzina".
Halal!

pt nicum - GOLANUL, GOLANUL, GOLANU-i la putere :D :P :D ;) :D

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 31-Ian-2006 09:14

prafuit, de ce nu iti iei si tu unul? 8)
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Mar 31-Ian-2006 09:48

On-topic:

Daca tot ne freaca guvernul ca trebuie sa aliniem preturile, mersul pe jos, compozitia apei de la robinet etc la standardele UE, de ce sa nu avem acces liber si la marfurile pe care un neamt, francez sau olandez il are??
Si daca ii tot dau cu faza ca Romania o sa ajunga lada de gunoi a Europei, de ce nu s-ar putea impune o simpla regula la importul de masini SH: aceea ca masina sa aibe inspectia tehnica efectuata de curand (sa zicem maxim 3 luni vechime), in tara de unde a fost importata.
Asa esti sigur ca masina care are ITP-ul luat intr-o tara civilizata este in stare f buna (acolo nu cred ca inpectia tehnica se ia asa usor ca la noi - adica pe spaga)

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 31-Ian-2006 10:06

jgr1001 scrie:On-topic:

Daca tot ne freaca guvernul ca trebuie sa aliniem preturile, mersul pe jos, compozitia apei de la robinet etc la standardele UE, de ce sa nu avem acces liber si la marfurile pe care un neamt, francez sau olandez il are??
Si daca ii tot dau cu faza ca Romania o sa ajunga lada de gunoi a Europei, de ce nu s-ar putea impune o simpla regula la importul de masini SH: aceea ca masina sa aibe inspectia tehnica efectuata de curand (sa zicem maxim 3 luni vechime), in tara de unde a fost importata.
Asa esti sigur ca masina care are ITP-ul luat intr-o tara civilizata este in stare f buna (acolo nu cred ca inpectia tehnica se ia asa usor ca la noi - adica pe spaga)

Iti dai seama la cati le-ar lua painea(spaga) de la gura?! :lol:

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Mar 31-Ian-2006 16:55

Pui pariu, ca-i invatam si pe ei? :D

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Mar 31-Ian-2006 16:59

Posibil!

Dar spaga pe care ai da-o acolo s-ar putea sa te ajunga cat o masina buna, care n-ar avea probleme sa treaca de inspectia tehnica 8)

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Lun 13-Feb-2006 12:57

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Lun 13-Feb-2006 13:17

Am vazut si eu la TV o stire despre intentile celor de la APIA
Binenteles ca am dat drumul la o avalansa de injuraturi....dar nu a folosit la nimic! :evil: :( :evil:

Toate motivele invocate de APIA mi se par penibile, in incercarea de a-si ascunde adevaratul motiv: acela ca le vor scadea profiturile!

Cel mai mult ma enerveaza directorul de la Dacia: Constantin Stroe
Imi aduc aminte cand acesta declara (cred ca acum vreo 10 ani), cum ca Dacia la momentul respectiv producea automobile competitive d.p.d. v calitativ cu cea ce se producea la nivel mondial in perioada respectiva...
Este cunoscut ca Dacia a produs cea mai jalnica serie de masini din '90 si pana sa vina Renault
Sambata, am fost in targul de masini de la Tarlungeni (langa Brasov) si era acolo o Nova - din acelea "competitive" dupa cum afirma dl Stroe odata....
Nici nu mi-a venit sa cred ca o masina de 8-9 ani poate fi atat de ruginita!
Erau niste gauri in aripi de vreo 20 - 30 cm ...Nu exagerez de loc!
Industria asta se vrea protejata, care produce asemenea shtifturi!
De fapt se vor protejate profiturile!

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 13-Feb-2006 14:04

Pai tu daca ai fi APIA ce ai face? :lol:

Daca ai fi in locul lui Stroe ai spune ca masina din fabrica ta este proasta? Stii tu... orice parinte isi lauda copilul...

Si chiar crezi ca acele gauri din Nova au aparut singure??? Daca tabla de pe Nova ar fi fost asa proasta, cu siguranta as fi remarcat si eu acele gauri de 20-30 cm... pentru ca am avut o Dacia Nova GT pe care am vandut-o acum 2 ani. Si nu prea avea gauri... de ce oare?

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Lun 13-Feb-2006 14:16

Arise: nu am nimic cu DACIA, chiar daca din mesajul anterior poate reiesi chestia asta..
Am doi colegi la serviciu care au nova GT si care sunt in stare f buna
Totusi, daca stam sa ne uitam pe strada o mare parte din masinile produse inainte sa vina Renault sunt intr-o stare jalnica.
Recunosc ca Dacia si-a imbunatatit calitatea considerabil!
Daca vrei sa sti, mie chiar imi place Loganul... Cred ca i-au ban pe afirmatia asta :twisted:

Eu sunt pt liberalizarea pietei auto.
Sunt convins ca Dacia nu va da faliment!
Poate o sa dea faliment unii dintre cei care faceau bani frumosi pana acum...

Înapoi la “Diverse”