Rulaj: 170.000 Km, Masina a fost cumparata din franta de o firma ce se ocupa pe vremea aceea cu asa ceva a fost inmatriculata pe ei timp de cateva zile apoi cumparata de mine la 98.000 Km, am verificat-o cand am luat-o la reprezentanta si km nu au fost dati inapoi.
Service: Din pacate masina nu are carte service, asa am cumparat-o si eu fara dar mai bine sa fiu sincer decat sa dau 200 RON pe una falsa si sa mint ca un nemernic, in schimb am facturile si devizele la aproape tot ce i-am facut de cand o am. Service-urile s-au facut la Reprezentanta si la Mihai Sandor, in ultimii 2 ani le-am facut doar la Mihai pe motiv de mana buna si incredere maxima in el, deci veti cumpara o masina service-ata de un mecanic pasionat si corect care nu-si bate joc de munca lui.
Dotari: Draguta are cam asa.
- FULL Electric, geamuri, scaune electrice
- Dublu Climatronic
- Computer de bord
- Radio CD original
- 8 Airbag-uri
- Perdea pe luneta
- Senzori de ploaie
- Senzori de lumina
- Senzori de parcare
- Scaune din PIELE CREM electrice cu reglaj pe inaltime, fata spate si lombar
- Incalzire in scaune
- CD-Changer
- Navigatie cu hartile din 2012 pe TOATA europa
- Oglinda centrala electrocroma
- Oglinzile laterale electrice, incalzite, rabatabile, si indexabile ( se lasa cea din dreapta cand bagi in mars-arrier pentru a vedea bordura )
- Torpedou refrigerat
- Cotiere individuale
- Faruri Xenon
- Jante de aliaj
- Daca nu o vand repede voi mai pune cat de curand si camera in spate
Extra: Masina o dau cu 2 seturi de cauciucuri 195x65x15, un set de vara si unul de iarna, + 2 cauciucuri de vara Michelin Primacy. De asemenea masina se da cu o sumedenie de piese de schimb, nu stau sa le enumar acum pt ca sunt f multe, inclusiv o bara spate, usi punte fata si multe altele.
Parti rele: Parbrizul este crapat, crapatura este pe lungimea lui dar nu e deranjanta la condus pentru ca e pe partea de jos a parbrizului, a ajuns in capat deci nu va mai crapa in alte parti, s-a intamplat din cauza frigului din iarna asta.
Masina nu a fost implicata decat intr-un singur accident in ultimii 5 ani, sia cela a fost minor, bara fata crapata si vasul lichidului de parbriz schimbat.
Poze: Deocamdata nu am poze cu interiorul dar voi face zilele urmatoare dupa ce o si spal puntin.

PRETUL: 3900 EURO
Masina poate fi vazuta la cluj la orice ora din zi, contactati-ma si stabilim o intalnire.
Tel: 0726 - 167.734 / Aurelian Pop