Dezaburire luneta
Moderator: Echipa Tehnica
- robistan25
- pasionat
Dezaburire luneta
Am si eu o problema la dezaburirea lunetei, si anume ca s-a intrerupt o linie si nu stiu cum s-o remediez, adica sa ii restabilesc continuitatea. Are cineva vreo idee ? Il rog si pe colegul mesersmith sa ma ajute, stiind ca e electronist de meserie. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Salut!
Solutia este "puta din sticluta"... Nu rade... asta este nick-name-ul
"Uite, pt ca esti incepator, am facut eu o cautare pentru tine. O sa-mi permit sa fac cateva citari din "Clasici in viata", adica membrii acestui forum:
1. OV a spus
e o solutie argintie, facuta uneori de Bison (eu d'aia am avut), e ceva pe baza de argint pentru refacerea contactelor electrice. Asta ceri!
solutie se cheama "BISON ELECTRO"
2. Maestrul PaulP a scris:
Solutia se numeste argint coloidal. Marcile sin Bison sau Loctite. Costa in jur de 350K.
Nu reface toata grila ci maxim 10 cm continuu.
Se gaseste in magazine de piese auto mai mari (gen Autocenter, Augsburg).
Preferabil sa refaceti traseul intr-un loc incalzit.
Atentie, linia de refecere sa aiba cam aceeasi grosime cu linia originala. Altfel veti avea surpriza sa vedeti doar niste gauri de dezaburire
3. van den plas a scris:
Solutia, pe baza de saruri de argint, se gaseste in targ la Vitan si costa 390000 lei. Desi sunt si eu interesat,am ezitat pana acum sa-mi cumpar,din cauza pretului cam piperat.Am inteles totusi ca o sticluta ajunge cel putin pentru 2-3 masini.Asa ca cea mai buna solutie pentru reducerea costurilor este asocierea.Astept amatori.
Pentru conformitate , a se vizita http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?p ... ght=#51362
Ati vazut ce corect sunt ? Fara acuza de plagiat si .... alea alea, clar ?"
http://www.daciaclub.ro/dezaburire-luneta-t3457.html
PS: preturile sunt in lei vechi (ROL), nu lei grei (RON) :P
Solutia este "puta din sticluta"... Nu rade... asta este nick-name-ul
"Uite, pt ca esti incepator, am facut eu o cautare pentru tine. O sa-mi permit sa fac cateva citari din "Clasici in viata", adica membrii acestui forum:
1. OV a spus
e o solutie argintie, facuta uneori de Bison (eu d'aia am avut), e ceva pe baza de argint pentru refacerea contactelor electrice. Asta ceri!
solutie se cheama "BISON ELECTRO"
2. Maestrul PaulP a scris:
Solutia se numeste argint coloidal. Marcile sin Bison sau Loctite. Costa in jur de 350K.
Nu reface toata grila ci maxim 10 cm continuu.
Se gaseste in magazine de piese auto mai mari (gen Autocenter, Augsburg).
Preferabil sa refaceti traseul intr-un loc incalzit.
Atentie, linia de refecere sa aiba cam aceeasi grosime cu linia originala. Altfel veti avea surpriza sa vedeti doar niste gauri de dezaburire
3. van den plas a scris:
Solutia, pe baza de saruri de argint, se gaseste in targ la Vitan si costa 390000 lei. Desi sunt si eu interesat,am ezitat pana acum sa-mi cumpar,din cauza pretului cam piperat.Am inteles totusi ca o sticluta ajunge cel putin pentru 2-3 masini.Asa ca cea mai buna solutie pentru reducerea costurilor este asocierea.Astept amatori.
Pentru conformitate , a se vizita http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?p ... ght=#51362
Ati vazut ce corect sunt ? Fara acuza de plagiat si .... alea alea, clar ?"
http://www.daciaclub.ro/dezaburire-luneta-t3457.html
PS: preturile sunt in lei vechi (ROL), nu lei grei (RON) :P
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
- robistan25
- pasionat
Si tu ai fi facut la fel
. Mi-am amintit ca in urma cu mai mult timp am citit despre problema cu intreruperea continuitatii liniei pe luneta pe forumul Dacia. Nu am facut decat sa dau un copy-paste postului de acolo.

Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)