Revin cu problema asta dupa ceva timp.
Ieri am taiat bucata de tabla de deasupra unde este vopseaua umflata, s-a rupt numai in bucatele de rugina. Tabla de dedesubt este ruginita si am o gaura si in asta dar rugina a atacat-o tot de sus ,deci nu a fost de la gaura aia din contraaripa unde am pus dop...cum a zis Nic. Prin gaura din tabla se vede dopul pus de mine
Se pare ca a mea nu are spuma bagata, e goala pe acolo dar o se revin cu poze pe seara.
Acum in legatura cu reparatia, nu as putea sa o fac din chit? Ma gandesc ca oricum nu se vede si nu e o zona de rezistenta. Vreau sa curat bine cu peria de sarma si hartie abraziva, sa dau pe tabla cu solutie impotriva rugini, grund, chituire dupa forma si apoi vopsire. Ce credeti?
Pe un forum in afara cineva zicea ca rugina apare din cauza ca intre apa intre aripa si contraaripa. Metoda de rezolvare ar fi sa se izoleze cu mastic sau silicon si ca protectie pt. praguri se face o gaura pe la surubul care tine centura de siguranta din spate si se baga ulei pe acolo. E o idee buna? sau sa iau un spray cu ceara sa dau pe acolo.
Pragurile au gauri de scurgere? ca eu nu le-am gasit