[VAND] Citroen C5 II
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
ma aliniez si eu noilor reguli pentru anunturi, si anume:
Masina e inmatriculata in romania, cumparata din romania de noua. sunt proprietar pe acte.
n-am inteles ultima parte:
8. in cazul in care autoturismul este inscris in romania, este obligatorie mentionarea situatiei asupra taxei de inmatriculare/taxei de poluare/timbrului de mediu. acest lucru se traduce prin unul dintre cazurile urmatoare:
- auto a fost inscris in romania inainte de ianuarie 2007, caz in care nu s-a platit taxa
- auto a fost inscris in romania dupa ianuarie 2007. aici avem 3 variante:
- s-a platit taxa si nu s-a recuperat
- s-a platit taxa si s-a recuperat
- nu s-a platit taxa, masina fiind inscrisa prin actiune in instanta.
deoarece autoturismul in cauza a fost cumparat si inscris prima data inainte de ianuarie 2007, iar eu am cumparat-o ulterior si inscris-o in 2011.
mentionez ca intitial nu a fost platita taxa, pentru ca era inainte de ianuarie 2007, dar apoi (in 2011) taxa era suspendata.
adica masina mea nu pica in niciuna dintre variantele de mai sus
P.S.: pretul scade la 5100 de euro (asa, ca nu mai am permis si sta degeaba
)
Masina e inmatriculata in romania, cumparata din romania de noua. sunt proprietar pe acte.
n-am inteles ultima parte:
8. in cazul in care autoturismul este inscris in romania, este obligatorie mentionarea situatiei asupra taxei de inmatriculare/taxei de poluare/timbrului de mediu. acest lucru se traduce prin unul dintre cazurile urmatoare:
- auto a fost inscris in romania inainte de ianuarie 2007, caz in care nu s-a platit taxa
- auto a fost inscris in romania dupa ianuarie 2007. aici avem 3 variante:
- s-a platit taxa si nu s-a recuperat
- s-a platit taxa si s-a recuperat
- nu s-a platit taxa, masina fiind inscrisa prin actiune in instanta.
deoarece autoturismul in cauza a fost cumparat si inscris prima data inainte de ianuarie 2007, iar eu am cumparat-o ulterior si inscris-o in 2011.
mentionez ca intitial nu a fost platita taxa, pentru ca era inainte de ianuarie 2007, dar apoi (in 2011) taxa era suspendata.
adica masina mea nu pica in niciuna dintre variantele de mai sus

P.S.: pretul scade la 5100 de euro (asa, ca nu mai am permis si sta degeaba

-
- pasionat
am impresia ca si in cazul tau se plateste totusi noul timbru de mediu 2013
si in cazul meu (prima inmatriculare in Romania <2007) apoi am inmatriculat-o eu in 2012 (in perioada in care taxa era suspendata) mi-a iesit cam 1200 EUR
eu nu vreau sa vand dar ca idee mi-am calculat de curiozitate taxa cand aparuse legea
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/As ... _2013.html
si in cazul meu (prima inmatriculare in Romania <2007) apoi am inmatriculat-o eu in 2012 (in perioada in care taxa era suspendata) mi-a iesit cam 1200 EUR
eu nu vreau sa vand dar ca idee mi-am calculat de curiozitate taxa cand aparuse legea
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/As ... _2013.html
Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”