am fost sa schimb oringurile de la cuiul de acceleratie! am zis sa rezolv problema asta pana cand bugetul ma va ajuta sa pun o pompa Bosch!
bineinteles ca am facut-o mai rau! sta mai turata, nu mai vrea sub nici o forma sa plece doar din ambreiaj iar de tras chiar ca nu mai trage deloc.
ce-i drept am observat ca am uitat sa-i pun colierul la furtunul de aer care intra in intercooler...a, si baiatul de la pompe mi-a pus un surub pe post de dop la furtunasul care vine din pompa si intra in intercooler pentru ca pe acolo urca motorina si a zis el ca-i mai bine asa!
dar surpriza mare la intoarcerea spre casa! am intrat intr-o curba la dreapta un pic mai tare! zdrang si apoi o hurducaiala la roti. am oprit frumos, am ridicat-o, nu se vedea nimic pe dedesubt. am lasat-o la loc, am plecat, hurducaiala a disparut...pana la prima curba cu rotile virate mai mult spre drepata, cand iar a inceput! aceiasi manevra, ridicat, coborat, bataia a disparut!
ori am adus-o eu in ultimul hal cu ocazia transhumantei ori e posedata!
pe partea cutiei, incep sa cred cu tarie ca este din cauza timoneriei! sunt cam 60% sigur! daca o lasi pe ea sa-si gaseasca drumul intra superb a 3-a.
daca vrei tu sa o bagi, din reflex unde sti tu ca e, caraie! cel putin asa am observat...mai ales ca daca nu te duci "sub torpedou" pentru a 5-a, caraie si intra a 3-a!
Citroen BX 17. TD '89