@SPF... nu stiu cum de ai reusit sa strici si distributia si turbina, daca uleiul era peste minim.
deasemenea, nu cred ca "e interzis sa mergi cu ulei mai putin de maxim pe joja". si asta la orice motor. indiferent ca e 1.6, 2.0, ca e de Citroen sau de Dacie.
tind sa cred ca ori ai mers cu ulei sub minim, ori ai mers cu ulei foarte uzat, ori a avut masina alte probleme.
d-aia are joja un minim si un maxim... sa te incadrezi acolo. oricum la diesel trebuie completat uleiul din cand in cand.
Imi pare rau ca ai avut probleme la masina, si eu am avut. Insa din punctul meu de vedere, e o masina care isi merita banii.
Preturi foarte mici la C5 SH - de ce?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- taviciobanu
- pasionat
- Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
- 2: Golf V 2004 1.4 16v benzina
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- buda.nicolae
- pasionat
mesersmith
MesajTrimis: Dum 28-Oct-2012 10:21 Titlul subiectului:
Putin probabil ca cineva care are un 2007-8 sau chiar mai nou, sa vrea sa faca un schimb cu o masina atat de veche.
Probabil va trebui mai intai sa vinzi masina, sa mai pui ceva banuti si apoi sa te indrepti catre o masina mai noua.
Atentie la tepe.
Poate sunt oameni care trec printr-o criza economica sau care doresc o masina mai mica (pentru amanta si nu-si permit sa cheltuie din bugetul familiei
) si au nevoie de bani! Bineinteles ca nu incurajez "teparii", insa nu trebuie etichetati toti ca ar vrea un "upgrade" la masinile lor! Eu, ca si exemplu, mi-as dori o masina un pic mai mica pe care sa o poata conduce nevasta, sa nu-i fie frica de dimensiunile masinii, sa o poata parca usor ...etc! Bineinteles ca eu nu vreau sa-mi schimb Printesa, insa poate sunt forumisti care se lovesc de aceeasi problema.
Oricum Citroen C5 este o alegere perfecta, si va rog sa ma credeti ca am avut si am o gramada de masini, de diferite marci!!!
MesajTrimis: Dum 28-Oct-2012 10:21 Titlul subiectului:
Putin probabil ca cineva care are un 2007-8 sau chiar mai nou, sa vrea sa faca un schimb cu o masina atat de veche.
Probabil va trebui mai intai sa vinzi masina, sa mai pui ceva banuti si apoi sa te indrepti catre o masina mai noua.
Atentie la tepe.
Poate sunt oameni care trec printr-o criza economica sau care doresc o masina mai mica (pentru amanta si nu-si permit sa cheltuie din bugetul familiei

Oricum Citroen C5 este o alegere perfecta, si va rog sa ma credeti ca am avut si am o gramada de masini, de diferite marci!!!