Intalnire CitROclub 19.02.2006 - Bucuresti

Intalnirile periodice ale Clubului Citroen Romania.

Moderator: Echipa Tehnica

naecostel
simpatizant

Mesajde naecostel » Lun 20-Feb-2006 18:32

scuze baieti !nu am ajuns! mi-ar fi placut sa va vad (si aud) dar nu s-a putut. pe cand alta antilnire? :roll:

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Lun 20-Feb-2006 18:47

Salut tuturor!
Mi-a facut placere sa va cunosc si imi cer milioane de scuze ca am plecat asa repede, dar eram dupa delegetie de 24 de ore...in care nu am prea dormit...
Prafuitule...am incercat sa-ti trimt un pm dar nu vrea sa mi le trimite...
Ce ai facut cu chevroanele alea, cu Adytzu?
Le-a luat?
Le mai ai?
Daca le mai ai, le vinzi?Ca mi-e rusine sa merg cu ea asa...Parca as ascunde ca am CITROEN...Si mie imi place marca asta la nebunie!!!!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 20-Feb-2006 23:37

kata: ai facut liniuta cu 307 sau care-i treaba cu butelia de NO (NOS e firma de butelii :wink: )
apropo, cand ne-am uitat la garnitura la portbagaj, am uitat sa-ti laud toba remus :wink: foarte misto...cate parale (pe pm)...
deci regret si eu ca am plecat asa devreme...dar a trebuit sa-mi duc iubita la gara...daca ar fi venit costin poate ii facea el un vant la ct...data viitoare poate vin mai multe xsare
Cosmin
high energy music expression

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 20-Feb-2006 23:42

iussy scrie:Salut tuturor!
Prafuitule...am incercat sa-ti trimt un pm dar nu vrea sa mi le trimite...
Ce ai facut cu chevroanele alea, cu Adytzu?
Le-a luat?
Le mai ai?

Sunt tot la @prafuit. La mine nu se potriveau. Te-a cautat pe acolo, dar probabil erai deja plecat.

kata
pasionat

Mesajde kata » Mar 21-Feb-2006 10:23

bezz scrie:kata: ai facut liniuta cu 307 sau care-i treaba cu butelia de NO (NOS e firma de butelii Wink )

...si NO inseamna "Nu" intr o limba straina. :wink:

corect ar fi atunci butelia de N2O.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 21-Feb-2006 10:37

da dar daca-l mai oxidezi un pic iese si N2O :idea:
cui ii place chimia? :x
dar chiar v-ati alergat pe acolo?pe caldaramul ala?ca pe dn1 e policia+camere???
Cosmin

high energy music expression

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 21-Feb-2006 10:50

Nu, mey, nu s-a alergat nimeni. Tocmai pt. ca nu vrem sa ne stricam buna imagine a Clubului. :)

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 21-Feb-2006 12:06

Am si eu o intrebare: daria_na a fost?
Aveam intalnire cu ea, dar n-am putut ajunge! :D

Cristina
just curious

Mesajde Cristina » Mar 21-Feb-2006 15:25

hi,

nu ma pot abtine sa nu comentez Paco :D
first, am un feeling ca acest meeting este unul destinat pasionatilor ceea ce nu e 100% sinonim cu posesorilor de Citroen(daca gresesc, corectati-ma) si second un meeting dedicat in principal domnilor...
sincer am fost tentata sa vin si eu dar acum realizez ca as fi fost out of place .......
mai sunt cateva dne (una fiind chiar eu ) care din cand in cand au probleme si/sau intrebari legate de masinile lor si atunci apeleaza la amabilitatea dlor care stiu mult mai multe lucruri despre masini decat noi(multumesc aici domnilor care m-au ajutat cand am avut probleme cu/intrebari legate de masinuta(C3))...acest site fiind de un real ajutor pt diverse chestii pe care le-am aflat de aici .......

anyway , sper ca ati avut fun............
o zi buna

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 21-Feb-2006 15:30

Noi ne straduim sa atragem si femei in club, dar se pare ca avem o abordare gresita (se pare din ceea ce ai scris acolo) Intalnirea este pentru membrii Clubului Citroen, pentru membrii si vizitatorii forumului acesta si pentru oricine are vre-o legatura cu Citroen: ca este ATS, Promotor, gigi cheluy sau oricine altcineva.

La urmatoarea intalnire te asteptam Cristina, nu acceptam scutire medicala :P

edit - unde ati vazut voi ca am scris "doar"????
Ultima oară modificat Mie 22-Feb-2006 09:14 de către prafuit, modificat 1 dată în total.

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Mar 21-Feb-2006 17:07

Ori nu am vazut eu bine ori la intalnire au fost si fete / femei??? Eu nu sunt membru Citroen, dar pot sa spun ca intalnirea a fost pentru toata lumea si nimeni nu a facut pasiune decat poate pentru masina lui.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 21-Feb-2006 17:33

Au fost multe discutii in care se stipula clar ca acest forum este dedicat doar pasionatilor Citroen de acolo reiesea clar ca si intalnirea la fel este dedicata.
E o abordare gresita,parerea mea!Forumul este pentru toata lumea, si la fel si intalnirile.

@Prafuit de ce intalnirea este doar pentru membrii Club citroen??? si nu pentru posesorii de citroen, pasionatii de citroen, posesorii de alte automobile, si in primul rand pasionatii de automobile.
Se tot bate moneda pe chestia asta cu pasionatii citroen astfel incatmulti or sa cam zica pas cand vine vorba de intalniri(Eu nu din motivul asta n-am venit :D,am fost super prins in week-end si n-am putut sa ajung :( )
Ultima oară modificat Mar 21-Feb-2006 19:42 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mar 21-Feb-2006 17:47

La intalniri poate participa oricine. Forumul este public, deci mesajele legate de intalniri pot fi citite de oricine.
Poate participa oricine, fie ca vine din pasiune, din curiozitate, din necesitate sau pt ca nu avea ceva mai bun de facut, posesor sau nu de Citroen. Dar, deoarece toate discutiile se invart doar in jurul subiectului Citroen, deci e posibil ca unii sa se plictiseasca.
Parerea mea este ca cel(cea) care s-a simtit bine la o intalnire va veni si la urmatoarea/urmatoarele.

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Mar 21-Feb-2006 18:34

Au fost multe discutii in care se stipula clar ca acest forum este dedicat doar pasionatilor Citroen

Este o interpretare jurnalistica...Forumul a aparut din pasiunea pt. acest brand si a fost infiintat in primul rand pentru pasionati dar, nu exclusiv pt. acestia.
Nu s-a interzis nimanui sa vina la vreo intalnire :!:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 21-Feb-2006 19:41

Parerea mea este ca interpretarile astea jurnalistice ar trebui evitate, pentru ca sunt multi care vin citesc si pleaca. Un exemplu e doamna/domnisoara Cristina care a simtit ca nu prea i-ar fi locul la intalnire ca ea ar fi mai mult o posesoare si nu o pasionata.(asta reiese din postul ei, printre altele)
Eu nu ma refeream la exprimari jurnalistice de care zici, ci la anumite posturi ale anumitor persoane care spun clar: Forumul este doar pentru pasionati, forumul a fost creat de pasionati, intalnirile sunt pt pasionati etc etc. Nu stau acum sa caut acele posturi ca nu are sens.
Eu inteleg ca poate, repet poate numarul pasionatilor este mai mare,decat cel al posesorilor, dar asta nu ar trebui sa faca un forum sa devina exclusivist(nu zic ca este, dar asta se da de inteles).

Înapoi la “Intalniri lunare”