Intalnire CitROclub 19.02.2006 - Bucuresti
Moderator: Echipa Tehnica
Salut tuturor!
Mi-a facut placere sa va cunosc si imi cer milioane de scuze ca am plecat asa repede, dar eram dupa delegetie de 24 de ore...in care nu am prea dormit...
Prafuitule...am incercat sa-ti trimt un pm dar nu vrea sa mi le trimite...
Ce ai facut cu chevroanele alea, cu Adytzu?
Le-a luat?
Le mai ai?
Daca le mai ai, le vinzi?Ca mi-e rusine sa merg cu ea asa...Parca as ascunde ca am CITROEN...Si mie imi place marca asta la nebunie!!!!
Mi-a facut placere sa va cunosc si imi cer milioane de scuze ca am plecat asa repede, dar eram dupa delegetie de 24 de ore...in care nu am prea dormit...
Prafuitule...am incercat sa-ti trimt un pm dar nu vrea sa mi le trimite...
Ce ai facut cu chevroanele alea, cu Adytzu?
Le-a luat?
Le mai ai?
Daca le mai ai, le vinzi?Ca mi-e rusine sa merg cu ea asa...Parca as ascunde ca am CITROEN...Si mie imi place marca asta la nebunie!!!!
kata: ai facut liniuta cu 307 sau care-i treaba cu butelia de NO (NOS e firma de butelii
)
apropo, cand ne-am uitat la garnitura la portbagaj, am uitat sa-ti laud toba remus
foarte misto...cate parale (pe pm)...
deci regret si eu ca am plecat asa devreme...dar a trebuit sa-mi duc iubita la gara...daca ar fi venit costin poate ii facea el un vant la ct...data viitoare poate vin mai multe xsare

apropo, cand ne-am uitat la garnitura la portbagaj, am uitat sa-ti laud toba remus

deci regret si eu ca am plecat asa devreme...dar a trebuit sa-mi duc iubita la gara...daca ar fi venit costin poate ii facea el un vant la ct...data viitoare poate vin mai multe xsare
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
hi,
nu ma pot abtine sa nu comentez Paco
first, am un feeling ca acest meeting este unul destinat pasionatilor ceea ce nu e 100% sinonim cu posesorilor de Citroen(daca gresesc, corectati-ma) si second un meeting dedicat in principal domnilor...
sincer am fost tentata sa vin si eu dar acum realizez ca as fi fost out of place .......
mai sunt cateva dne (una fiind chiar eu ) care din cand in cand au probleme si/sau intrebari legate de masinile lor si atunci apeleaza la amabilitatea dlor care stiu mult mai multe lucruri despre masini decat noi(multumesc aici domnilor care m-au ajutat cand am avut probleme cu/intrebari legate de masinuta(C3))...acest site fiind de un real ajutor pt diverse chestii pe care le-am aflat de aici .......
anyway , sper ca ati avut fun............
o zi buna
nu ma pot abtine sa nu comentez Paco

first, am un feeling ca acest meeting este unul destinat pasionatilor ceea ce nu e 100% sinonim cu posesorilor de Citroen(daca gresesc, corectati-ma) si second un meeting dedicat in principal domnilor...
sincer am fost tentata sa vin si eu dar acum realizez ca as fi fost out of place .......
mai sunt cateva dne (una fiind chiar eu ) care din cand in cand au probleme si/sau intrebari legate de masinile lor si atunci apeleaza la amabilitatea dlor care stiu mult mai multe lucruri despre masini decat noi(multumesc aici domnilor care m-au ajutat cand am avut probleme cu/intrebari legate de masinuta(C3))...acest site fiind de un real ajutor pt diverse chestii pe care le-am aflat de aici .......
anyway , sper ca ati avut fun............
o zi buna
Noi ne straduim sa atragem si femei in club, dar se pare ca avem o abordare gresita (se pare din ceea ce ai scris acolo) Intalnirea este pentru membrii Clubului Citroen, pentru membrii si vizitatorii forumului acesta si pentru oricine are vre-o legatura cu Citroen: ca este ATS, Promotor, gigi cheluy sau oricine altcineva.
La urmatoarea intalnire te asteptam Cristina, nu acceptam scutire medicala :P
edit - unde ati vazut voi ca am scris "doar"????
La urmatoarea intalnire te asteptam Cristina, nu acceptam scutire medicala :P
edit - unde ati vazut voi ca am scris "doar"????
Ultima oară modificat Mie 22-Feb-2006 09:14 de către prafuit, modificat 1 dată în total.
Au fost multe discutii in care se stipula clar ca acest forum este dedicat doar pasionatilor Citroen de acolo reiesea clar ca si intalnirea la fel este dedicata.
E o abordare gresita,parerea mea!Forumul este pentru toata lumea, si la fel si intalnirile.
@Prafuit de ce intalnirea este doar pentru membrii Club citroen??? si nu pentru posesorii de citroen, pasionatii de citroen, posesorii de alte automobile, si in primul rand pasionatii de automobile.
Se tot bate moneda pe chestia asta cu pasionatii citroen astfel incatmulti or sa cam zica pas cand vine vorba de intalniri(Eu nu din motivul asta n-am venit
,am fost super prins in week-end si n-am putut sa ajung
)
E o abordare gresita,parerea mea!Forumul este pentru toata lumea, si la fel si intalnirile.
@Prafuit de ce intalnirea este doar pentru membrii Club citroen??? si nu pentru posesorii de citroen, pasionatii de citroen, posesorii de alte automobile, si in primul rand pasionatii de automobile.
Se tot bate moneda pe chestia asta cu pasionatii citroen astfel incatmulti or sa cam zica pas cand vine vorba de intalniri(Eu nu din motivul asta n-am venit

Ultima oară modificat Mar 21-Feb-2006 19:42 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.
-
- RETRAS LA PENSIE
La intalniri poate participa oricine. Forumul este public, deci mesajele legate de intalniri pot fi citite de oricine.
Poate participa oricine, fie ca vine din pasiune, din curiozitate, din necesitate sau pt ca nu avea ceva mai bun de facut, posesor sau nu de Citroen. Dar, deoarece toate discutiile se invart doar in jurul subiectului Citroen, deci e posibil ca unii sa se plictiseasca.
Parerea mea este ca cel(cea) care s-a simtit bine la o intalnire va veni si la urmatoarea/urmatoarele.
Poate participa oricine, fie ca vine din pasiune, din curiozitate, din necesitate sau pt ca nu avea ceva mai bun de facut, posesor sau nu de Citroen. Dar, deoarece toate discutiile se invart doar in jurul subiectului Citroen, deci e posibil ca unii sa se plictiseasca.
Parerea mea este ca cel(cea) care s-a simtit bine la o intalnire va veni si la urmatoarea/urmatoarele.
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Au fost multe discutii in care se stipula clar ca acest forum este dedicat doar pasionatilor Citroen
Este o interpretare jurnalistica...Forumul a aparut din pasiunea pt. acest brand si a fost infiintat in primul rand pentru pasionati dar, nu exclusiv pt. acestia.
Nu s-a interzis nimanui sa vina la vreo intalnire

Parerea mea este ca interpretarile astea jurnalistice ar trebui evitate, pentru ca sunt multi care vin citesc si pleaca. Un exemplu e doamna/domnisoara Cristina care a simtit ca nu prea i-ar fi locul la intalnire ca ea ar fi mai mult o posesoare si nu o pasionata.(asta reiese din postul ei, printre altele)
Eu nu ma refeream la exprimari jurnalistice de care zici, ci la anumite posturi ale anumitor persoane care spun clar: Forumul este doar pentru pasionati, forumul a fost creat de pasionati, intalnirile sunt pt pasionati etc etc. Nu stau acum sa caut acele posturi ca nu are sens.
Eu inteleg ca poate, repet poate numarul pasionatilor este mai mare,decat cel al posesorilor, dar asta nu ar trebui sa faca un forum sa devina exclusivist(nu zic ca este, dar asta se da de inteles).
Eu nu ma refeream la exprimari jurnalistice de care zici, ci la anumite posturi ale anumitor persoane care spun clar: Forumul este doar pentru pasionati, forumul a fost creat de pasionati, intalnirile sunt pt pasionati etc etc. Nu stau acum sa caut acele posturi ca nu are sens.
Eu inteleg ca poate, repet poate numarul pasionatilor este mai mare,decat cel al posesorilor, dar asta nu ar trebui sa faca un forum sa devina exclusivist(nu zic ca este, dar asta se da de inteles).