SALUT !
Am si eu o intrebare legata de bec faza scurta D1S . Am un citroen C5 din 2006 2.0 HDI si ma lovesc de o problema si anume faptul ca nu se mai aprinde becul pe partea dreapta . Am inlocuit becul si tot nu se aprinde . Are cineva idee de ce nu mai este operativ ? Mentionez faptul ca am verificat toate sigurantele si contactii mufei de la far . Tot odata farul este marca VALEO si este schimbat de aprox 3 saptamani pe casco . Stie cineva daca este legat de o siguranta anume sau din ce motive nu se aprinde . ( adaptivele functioneaza chiar si cu un singur bec aprins )
Multumesc ,
[url=http://postimage.org/][img]http://s11.postimage.org/6jod1mjen/24032010948.jpg[/img][/url]
PROBLEMA FAR DREAPTA
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Salutare !
Multumesc de ajutor . Am fost de dimineata la ATS Baneasa si am gasit motivul pentru care nu era operativ . Surprinzator a fost faptul ca era defect balastul ce vine montat pe corpul farului . Desi era nou ( VALEO ) cu provenienta Germania ... Masina a avut o avarie usoara si am schimbat farul deoarece avea una din cele trei urechi rupte . Am rezolvat mergand la service-ul unde am schimbat farul si i-am rugat sa il iau pe cel vechi inapoi . deocamdata am balastul vechi . Cel nou trebuie recuperat pe garantie caci are o luna decand l-am schimbat. sper sa il pot recupera ... Macar asa de rezerva ;) .
Multumesc inca o data de ajutor si va doresc toate cele bune .
Multumesc de ajutor . Am fost de dimineata la ATS Baneasa si am gasit motivul pentru care nu era operativ . Surprinzator a fost faptul ca era defect balastul ce vine montat pe corpul farului . Desi era nou ( VALEO ) cu provenienta Germania ... Masina a avut o avarie usoara si am schimbat farul deoarece avea una din cele trei urechi rupte . Am rezolvat mergand la service-ul unde am schimbat farul si i-am rugat sa il iau pe cel vechi inapoi . deocamdata am balastul vechi . Cel nou trebuie recuperat pe garantie caci are o luna decand l-am schimbat. sper sa il pot recupera ... Macar asa de rezerva ;) .
Multumesc inca o data de ajutor si va doresc toate cele bune .
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”