PROBLEMA FAR DREAPTA

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

NAEMAXPL
just curious

PROBLEMA FAR DREAPTA

Mesajde NAEMAXPL » Mar 04-Dec-2012 22:57

SALUT !
Am si eu o intrebare legata de bec faza scurta D1S . Am un citroen C5 din 2006 2.0 HDI si ma lovesc de o problema si anume faptul ca nu se mai aprinde becul pe partea dreapta . Am inlocuit becul si tot nu se aprinde . Are cineva idee de ce nu mai este operativ ? Mentionez faptul ca am verificat toate sigurantele si contactii mufei de la far . Tot odata farul este marca VALEO si este schimbat de aprox 3 saptamani pe casco . Stie cineva daca este legat de o siguranta anume sau din ce motive nu se aprinde . ( adaptivele functioneaza chiar si cu un singur bec aprins )
Multumesc ,
[url=http://postimage.org/][img]http://s11.postimage.org/6jod1mjen/24032010948.jpg[/img][/url]

urzica
pasionat
Masina: CITROEN C5 II HDI 1997 cc 2007

Mesajde urzica » Mar 04-Dec-2012 23:15

Trebuie sa vezi totusi daca becul e bun. Sau sa verifici ce nu ajunge la bec plusul sau minusul. Si de acolo mai verifica cablajul. si conectorul becului.

NAEMAXPL
just curious

Mesajde NAEMAXPL » Mar 04-Dec-2012 23:28

becul este bun sigur . o sa verific maine daca ii vine curent . cert e faptul ca farul a fost schimbat si fiind pe origine a venit cu becuri cu tot . exita posibilitatea ca droser-ul sa fie o problema ? :cry:

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mie 05-Dec-2012 09:48

daca ai schimbat farul...cat de rau a fost busita sa nu fie undeva forfecate
verifica cablajul daca nu vine curent pana la bec
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

NAEMAXPL
just curious

Mesajde NAEMAXPL » Mie 05-Dec-2012 13:54

Salutare !
Multumesc de ajutor . Am fost de dimineata la ATS Baneasa si am gasit motivul pentru care nu era operativ . Surprinzator a fost faptul ca era defect balastul ce vine montat pe corpul farului . Desi era nou ( VALEO ) cu provenienta Germania ... Masina a avut o avarie usoara si am schimbat farul deoarece avea una din cele trei urechi rupte . Am rezolvat mergand la service-ul unde am schimbat farul si i-am rugat sa il iau pe cel vechi inapoi . deocamdata am balastul vechi . Cel nou trebuie recuperat pe garantie caci are o luna decand l-am schimbat. sper sa il pot recupera ... Macar asa de rezerva ;) .
Multumesc inca o data de ajutor si va doresc toate cele bune .

Înapoi la “Electrica - C5 I-II”