P.S. la intalnirea de Duminica a pasionatilor, am descoperit ca nu sunt singurul "frustrat", asa ca poate fi un subiect de interes cat de cat mai larg.
ceasul din bord
Moderator: Echipa Tehnica
ceasul din bord
De cand am cumparat masina, am o mare frustrare....am stricat ceasul din bord ( cel din locul turometrului, mai precis ...orologiul
) tragand ca disperatul de betisorul de reglaj. Am dat partea din bord cu ceasuri jos ( este relativ usor) dar nu m-am prins cum l-as putea repara. Pardalnicul de ceas inca ticaie, dar limbile nu se misca, neam! Any ideea?
P.S. la intalnirea de Duminica a pasionatilor, am descoperit ca nu sunt singurul "frustrat", asa ca poate fi un subiect de interes cat de cat mai larg.
-
Adrian Musat
- pasionat
dar duceti-va oameni buni la service-ul domnului Ciocarlan, din strada Cutitul de Argint. nu cred ca va ia mai mult de 2-3 sute de mii, si sigur va rezolva problema.
de exemplu mie m-a rezolvat o multime de probleme electrice, despre care alti "mecanici" imi spusesera ca nu se pot rezolva.
de exemplu mie m-a rezolvat o multime de probleme electrice, despre care alti "mecanici" imi spusesera ca nu se pot rezolva.
citroen - o pasiune permanenta
-
Adrian Musat
- pasionat
-
Adrian Musat
- pasionat
sub "cutia" in care sunt ceasurile de bord, ai sa gasesti in dreapta si in stanga cate un surub. Sunt accesibile, nu e problema. Dupa ce le inlaturi, ai sa observi ca deja "cutia" se poate misca intr-o oarecare masura. Cu grije, indeparteaz-o din sigurante ( doua picioruse de plastic in spate). Atentie la cablul de kilometraj, si la mufele ce intra in ceasurile de bord sa nu ramai cu firele in mana. Se monteaza in sens invers, doar cablul de kilometraj va necesita o atentie sporita ( eu am demontat de 2 ori ca nu a intrat bine cablul).
Nu am mers mai departe cu investigatiile pentru ca la momentul respectiv nu aveam la indemana o surubelnita fina ptr a desface spatele ceasurilor. Si parca nici suficient curaj....ma asteptam sa vad direct mecanismul
Nu am mers mai departe cu investigatiile pentru ca la momentul respectiv nu aveam la indemana o surubelnita fina ptr a desface spatele ceasurilor. Si parca nici suficient curaj....ma asteptam sa vad direct mecanismul
-
Adrian Musat
- pasionat
mare grija la prinderile din spate de la cutia cu ceasuri, se rup f repede. singura cale de a ajunge la ele e sa demontezi volanul si toate plasticele care il inconjoara, lucru necesar oricum ca sa ajungi la suruburile din fata
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
sandu2006v
- pasionat