Citroen C1 - pret de intrare

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 17-Feb-2006 19:24

Da , recunosc , ca s-a deplasat fffoarte mult de la subiectul initial, tocmai din acest motiv as vrea sa fie ultimul " off-topic " al meu.

COSTIN MUNTEANU scrie:oups! aici e complet off topic :)

dupa reactiile unora: e clar ca sunt pasionati!!! :) =D>
dar haideti sa fim si flexibili si sa nu-i invinuim :rock: pe ceilalti ca nu sunt la fel de pasionati sau sunt putin suparati de diverse probleme avute :)

@Costin , si eu am avut in ultimul timp destule probleme; dar am avut cu reprezentantza Citroen in RO (...cum si tu ai avut o "baza" pe ei acu ceva timp) :) nu cu Citroen , ca marca , ca masina, ...si oricat de suparat as fi fost , nu o sa zic niciodata ca mai bine imi luam alceva ca era mai bun...

@Matrixu , cei de la PSA Peugeot-Citroen , cum am mai spus chiar aici pe forum , au diverse colaborari , printrecare este si cea cu Mitsubishi. Or sa scoata Citroen in 2007 si SUV. Asa ca nu am prea mult de asteptat :lol:
Iar C4 pt. figuri...mda, nici eu nu o vad ca fiind de figuri, dar m-am referit la modul , ca in RO se cumpara masini de figuri in general... ca sa moara "capra vecinului", ceva de genul!

@Arise , eu cred (...nu cred, sunt sigur) ca Citroen sta bine la toate capitolele enumerate de tine ( fiabilitatea, pretul, confortul, necesitatile, garantia etc... ). Poate la "pret" sa mai fie ceva discutii contradictorii :) , dar in rest , sta bine.

Semnat ,

>>> Fanaticu' <<< :wink: :)

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Sâm 18-Feb-2006 14:44

si ultimul :) meu off topic

White Wizard scrie:Da , recunosc , ca s-a deplasat fffoarte mult de la subiectul initial, tocmai din acest motiv as vrea sa fie ultimul " off-topic " al meu.

COSTIN MUNTEANU scrie:oups! aici e complet off topic :)

dupa reactiile unora: e clar ca sunt pasionati!!! :) =D>
dar haideti sa fim si flexibili si sa nu-i invinuim :rock: pe ceilalti ca nu sunt la fel de pasionati sau sunt putin suparati de diverse probleme avute :)

@Costin , si eu am avut in ultimul timp destule probleme; dar am avut cu reprezentantza Citroen in RO (...cum si tu ai avut o "baza" pe ei acu ceva timp) :) nu cu Citroen , ca marca , ca masina, ...si oricat de suparat as fi fost , nu o sa zic niciodata ca mai bine imi luam alceva ca era mai bun...

...

Semnat ,

>>> Fanaticu' <<< :wink: :)

pai cei de la ats au avut noroc fenomenal de masinile Citroen. ca altfel chiar era jale... :) (de noi evident, ca ei ...).

eu nu am avut NICI un fel de probleme cu Xsara. spun oricui fara nici un fel de retinere ca este o masina excelenta! Este o masina fiabila, cu o tinuta de drum impecabila pentru clasa ei, cu un motor care chiar daca este dintr-o generatie mai veche mereu te surprinde :)
De asemenea nu pot sa nu observ ca spre deosebire de alte marci (mai ... populare :) ) la Citroen intotdeauna exista o inovatie. Intotdeauna exista un "altceva" pe care ceilalti nu il au (vezi de ex C4) sau daca il au asta se intampla la multa vreme dupa ce Citroen a realizat-o.

Eu am avut probleme cu service-ul, cu ats-ul, cu un mod de comportament, cu un mod de a privi clientii ca pe unii cu care nu tb sa-ti bati capul prea mult iar daca o faci asta sa fie numai in sensul in care sa le iei cat mai multi bani.

in mod cert eu nu am "fanatismul" tau :) :) :) . si de aceea bat moneda pe ideea ca oricat de fantastica ar fi o marca, fara niste servicii post-vanzare profesioniste totul ramane la stadiul de parere de rau... :(

bezz parca spunea mai demult ca nici cei de la renault nu se uita si nu dialogheaza pe forum ca acolo se exagereaza. mie mi se pare ca atitudinea asta cu adevarat ...
nu as vrea sa comentez IQ-ul unei astfel de "gandiri".
pe acest forum sunt multi "fanatici" =D> ca tine. toti acestia impreuna cu clientii pe care ii transformi in "fideli" si apoi in "pasionati" sunt un fenomenal motor pentru dinamica vanzarilor. si uite-asa am ajuns sa dau consultanta gratuita... :)

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 21-Feb-2006 21:52

off
matrixu: daca vrei suv citroen iei un sasiu de rav 4, un 2.0 hdi 16v, o caroserie de c3 xtr...mai greu e cu transmisia, nu stiu de unde, poate de la schlesser, si faci suv Citroen daca esti pasionat...pai oare cum au aparut baha bugee in california, din broscutze VW pe sasiuri mari...si am mai vazut acum ceva ani, caroserie golf 3 parca, pe ditamai sasiul tot-teren, nu prea s-au vandut multe exemplare, de fapt nici nu stiu daca era de serie
SAU astepti pana in 2007 cand iese SUV citroen...la noi vine dupa un an...io mai astept inca 3 sa-l bage la promotie...si in 2011 as putea avea suv citroen :wink:
b25buy: tu poate nu ai auzit de wrc, cand nu prea gasesti merite la citroen...oricum de la leganza la citroen e greu...esti primul...mai agatzi vreo gagica acum cu mingiutza?
e posibili sa fie mai tari la fiabilitate coreenii, mai ales cand vorbim de niste motoare pe care le-au copiat de la japonezi si nemti si apoi nu le-au mai facut nimic vreo 15 ani!dar scuza-ma, leganza e un cosciug pe roti neschimbat de peste 10 ani, care nici macar n-a auzit ( si nu va auzi) de diesel, cruise control, faruri bidirectionale, avertizor depasire banda, suspensie hidro etc... si are enorm de invatat din punct de vedere design...
In plus nu voi uita mirosul de plastic ieftin din cielo sau nubira... e o chestie coreeana ce se tot perpetueaza.
Cosmin
high energy music expression

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 21-Feb-2006 22:05

off
costin: cei de la renault SE UITA la forumul lor, ba chiar le place asta, dar NU INTERVIN, pentru ca locul de munca este la service/showroom etc...
si acum sincer, ca suntem pe forum cu ats, tu crezi ca aia acolo ( au o organigrama destul de firava ) nu au altceva de facut decat sa stea la servici pe un forum sa-i asculte pe nustiu ce bezmetici :lol: pai i-ar da afara, ca nu isi fac treaba...ca sefilor pariu ca treaba asta li se pare un fel de chat nu un dialog posibil constructiv...
nu m-am gandit niciodata ca aceasta posibila rea-vointa a ats vis a vis de forum de fapt ar fi o lipsa de timp si o scapare a organizarii dialogului client (pasionat) - profesionist Citroen...nu cred ca a venit ziua can ats va pune in organigrama pe cineva din PR dep care sa stea online pe forum si sa corespondeze cu noi...EI UNEORI NU AU TIMP SA RASPUNDA LA TELEFOANE LA RECEPTIE...
ar ramane solutia sa intre de acasa, dar trebuie sa fii masochist sa intri pe timpul tau, banii tai pe forum sa te certi cu toti nemultumitii si sa induri uneori si injurii, mai fine, mai grosolane uneori...
asta e, ii voi respecta mai mult pe terenul lor ( in service, cum de altfel o fac), dar aici pe forum n-o sa-i iert, pentru ca o cam merita.
ce zici costi?
Cosmin

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Mar 21-Feb-2006 22:18

E in extaz......
Daca doriti sa continuati discutia aceasta, va rog sa o faceti aici

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 21-Feb-2006 22:26

bezz scrie:off
matrixu: daca vrei suv citroen iei un sasiu de rav 4, un 2.0 hdi 16v, o caroserie de c3 xtr...mai greu e cu transmisia, nu stiu de unde, poate de la schlesser, si faci suv Citroen daca esti pasionat...

Si marmota era pe plaja la Constanta! :lol:
Cu ce ai zis tu acolo imi iau un Tucson si termin toata pasiunea asta :lol:

SAU astepti pana in 2007 cand iese SUV citroen...la noi vine dupa un an...io mai astept inca 3 sa-l bage la promotie...si in 2011 as putea avea suv citroen :wink:
.

Problema e ca mie mi-ar trebui pana in toamna sa zic. E un MUST asta e n-am ce sa fac :lol: ! Hai s-o zicem si p-aia dreapta: Ca necesitatile sunt prioritare pasiunii, chiar si in situatia de fata. Poate doar sa iti faca tie personal pe comanda Citroen un SUV pana in toamna.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Mie 22-Feb-2006 08:45

bezz scrie:off
costin: cei de la renault SE UITA la forumul lor, ba chiar le place asta, dar NU INTERVIN, pentru ca locul de munca este la service/showroom etc...
si acum sincer, ca suntem pe forum cu ats, tu crezi ca aia acolo ( au o organigrama destul de firava ) nu au altceva de facut decat sa stea la servici pe un forum sa-i asculte pe nustiu ce bezmetici :lol: pai i-ar da afara, ca nu isi fac treaba...ca sefilor pariu ca treaba asta li se pare un fel de chat nu un dialog posibil constructiv...
nu m-am gandit niciodata ca aceasta posibila rea-vointa a ats vis a vis de forum de fapt ar fi o lipsa de timp si o scapare a organizarii dialogului client (pasionat) - profesionist Citroen...nu cred ca a venit ziua can ats va pune in organigrama pe cineva din PR dep care sa stea online pe forum si sa corespondeze cu noi...EI UNEORI NU AU TIMP SA RASPUNDA LA TELEFOANE LA RECEPTIE...
ar ramane solutia sa intre de acasa, dar trebuie sa fii masochist sa intri pe timpul tau, banii tai pe forum sa te certi cu toti nemultumitii si sa induri uneori si injurii, mai fine, mai grosolane uneori...
asta e, ii voi respecta mai mult pe terenul lor ( in service, cum de altfel o fac), dar aici pe forum n-o sa-i iert, pentru ca o cam merita.
ce zici costi?

last off topic - dup-aia daca mai vrem sa mai GLUMIM ne mutam pe topicul indicat de @marian...

solutia e simpla: pui pe cineva instrruit de la PR vreo 2 luni pe forum care sa "ii faca din vorbe" pe astia de-alde @costin, @bezz, @m.s. si altii ca ei :D . daca va fi o "ea" va fi si mai simplu sa "ii puna la coltul de saru'mana" :D

pe @marian nu il punem la socoteala ca ... are probleme cu extazu' la temele astea:D

apropo, daca vrei sa vezi cum e cu chestia aia cu pr-ul cere-i lui Mugurel pe "pm" textul de la mine :)

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Mie 22-Feb-2006 16:55

are probleme cu extazu' la temele astea:D

Provocat de tine dar, nu-mi permit sa spun aici in ce mod....

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Mie 22-Feb-2006 18:07

MARIAN scrie:
are probleme cu extazu' la temele astea:D

Provocat de tine dar, nu-mi permit sa spun aici in ce mod....

fiecare traieste si simte atat cat intelege...

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Mie 22-Feb-2006 18:13

Nu toti suntem frumosi si destepti... imi pare rau daca nu intelegi mare lucru.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Mie 22-Feb-2006 18:19

tocmai asta spuneam si eu

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 22-Feb-2006 22:00

totusi cum ramane cu c1 frumosilor?se justifica pretul asta?
si mai terminati cu offtopicurile :wink:
mugur: pe cand un drive-test cu c1?prietena mea isi doreste foarte mult un c2, eu speram s-o rezolv cu un c1 care credeam ca va fi mai ieftin, dar se pare ca nu va fi asa :cry:
oricum matiz nu-i dau voie sa-si ia...poate cand oi avea io leganza :lol:
Cosmin

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 22-Feb-2006 22:56

Ce coincidenta, si a mea suspina dupa un C2/C3, si mai nou vroia C1, dar s-a linistit cand a vazut pretul si ce ofera.

costis
simpatizant

Mesajde costis » Joi 23-Feb-2006 01:02

Matrixu scrie:Ce coincidenta, si a mea suspina dupa un C2/C3, si mai nou vroia C1, dar s-a linistit cand a vazut pretul si ce ofera.

Am vazut si eu in showroom C1 si interiorul nu mi-a placut deloc. Plasticul de pe bord arata foarte ciudat. Mie mi-a lasat o impresia proasta.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 23-Feb-2006 09:49

sa nu uitam ca segmentul tinta pt C1 sunt tinerii pana in 30 ani, necasatoriti, aflati la prima masina.
pt cine se urca in C1 dupa ce "s-a dat" ceva timp cu un c4, impresia nu are cum sa fie iesita din comun.

Înapoi la “ATS - Bucuresti”