Salutare.
Am o nedumerire.
De curand am observat ca iese fum pe langa joja si pe deasupra l-am si simtit in interior tragandu-l ventilatia.
Asta cam inseamna ca papa ulei ?
Multumesc.
Fum pe langa joja
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- simpatizant
- Masina: Xantia 1.8i 1994
Nu prea stiu care este mai exact furtunul acela, daca imi puteti arata o poza ceva sau o indicatie mai exacta.
Si m-am uitat la capacul de la ulei, a facut spuma. Nu am pus mai multe feluri de ulei, iar schimbul+filtru le-am schimbat in vara, oare sa fi intrat apa pe undeva? daca da cam pe unde e posibil sa intre apa?
Si m-am uitat la capacul de la ulei, a facut spuma. Nu am pus mai multe feluri de ulei, iar schimbul+filtru le-am schimbat in vara, oare sa fi intrat apa pe undeva? daca da cam pe unde e posibil sa intre apa?
-
- simpatizant
- Masina: Xantia 1.8i 1994
Update:
Sunt 2 furtune care pleaca din baia de ulei, intra intr-un Y si ajunge unul singur in partea de sus, sub capacul de ulei. Furtunele erau foarte infundate, unul din ele s-a retezat dinaintea colierului ce era prins de baie.
Cand sa le pun la loc unul din ele(cel cu manson de plastic in partea dreapta cum te uiti la motor) s-a rupt, as vrea sa il schimb, dar nu stiu ce sa cer la piese auto. Ma poate ajuta cineva cu o denumire?
Sunt 2 furtune care pleaca din baia de ulei, intra intr-un Y si ajunge unul singur in partea de sus, sub capacul de ulei. Furtunele erau foarte infundate, unul din ele s-a retezat dinaintea colierului ce era prins de baie.
Cand sa le pun la loc unul din ele(cel cu manson de plastic in partea dreapta cum te uiti la motor) s-a rupt, as vrea sa il schimb, dar nu stiu ce sa cer la piese auto. Ma poate ajuta cineva cu o denumire?
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
iti recomand sa improvizezi ceva, pentru ca second nu ai cum sa iei pt ca sunt coapte, iar noi... prostia aia de racord cu tot cu furtune costa 400 lei, si dupa parerea mea, nu merita! si eu le-am rupt, si am cumparat furtune la metru pe care le-am aranjat acolo, si totul a costat maxim 50 lei. acel Y este un racord pe care poti sa il pastrezi, si poti pune noile furtune pe el. epuratorul este in capacul de la chiuloasa, pe care trebuie sa il demontezi ca sa il cureti. bafta.