COM 2000 -faza scurta

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Hakan
pasionat

COM 2000 -faza scurta

Mesajde Hakan » Vin 27-Iul-2012 18:53

Mi-am permis sa deschid un nou subiect( desi chiar si eu am mai descis unul acum vreo 3 ani), dar mi s-a intamplat ceva
ce (cred eu) merita un nou subiect pentru o vizualizare mai buna.
Deci:
Cum am mai spus, acum vreo 3 ani a inceput sa mi se aprinda aiurea faza scurta, si dupa discutiile de pe forum, m-am resemnat:
Am COM 2000-ul defect. Bun, am stat asa , nu m-a deranjat, mergeam cu pozitiile aprinse- asta e- am zis.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... highlight=
Acum surpriza:
M-am dus la service (DACIA - un service bun, ieftin si dotat zic eu) :D , pentru un pivot si flanse amortizor.
Si le-am zis sa-mi schimbe toate adica TOATE becurile arse, adica si scrumiera si bricheta deci toate.
Mi le-au schimbat, deci toate becurile (puse de proiectanti) imi merg. Si surpriza: de 3 zile nu mi se mai aprinde aiurea
faza scurta. Am vrut sa scriu de a doua zi, dar am zis ca na, e o coincidenta si am mai stat 2 zile. Deci eu zic asa:
Daca aveti probleme de genul acesta, inainte sa luati COM nou sau second, schimbati-va TOATE becurile( e mai ieftin)
si vedeti ce se intampla ( nu cred ca e o regula). S-ar putea ca, COM-ul sa simta becul ars si sa-ti semnalizeze asa ca ceva nu e in regula la
lumini.
De ce zic: eu de atunci (intotdeauna) am vut un bec ars - de exemplu - un bec la numar si un bec la proiectoarele de ceata din far+unul de pozitie.
Mentionez ca mi-au schimbat becurile fara sa deconecteze bateria.Si am stat langa ei.
Eu zic sa incercati si eventual sa scrieti aici ce s-a intamplat.
Eu oricum, sunt FOARTE fericit.
Succes

Hakan
pasionat

Mesajde Hakan » Dum 29-Iul-2012 15:44

5 zile si inca nu se mai aprinde faza scurta :D

cristidica
pasionat

Mesajde cristidica » Mie 01-Aug-2012 11:53

bafta si multumim de informatii , eu am umblat si la maneta acolo am desfacut am sters pe acolo am schimbat litza aia rotunda care face contact pe intergratul ala si tot la fel face , sa stii ca am un bec ars la proiector si unu la pozitie fatza !

cristidica
pasionat

Mesajde cristidica » Joi 23-Aug-2012 21:09

intradevar sa stii ca ai dreptate cel putin in cazul meu
aveam 2 becuri arse de la clima. la un proiector si pozitie fata , le-am inlocuit si acum nu se mai aprinde faza scurta singura
ciudat dar chiar merge acest trick !
multumesc

Hakan
pasionat

Mesajde Hakan » Vin 24-Aug-2012 09:32

In continuare nu mi se mai aprinde nici mie. :D

cristidica
pasionat

Mesajde cristidica » Lun 17-Dec-2012 12:09

merge struna !

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Mie 26-Dec-2012 21:25

merita incercat ca si la mine e aceeasi problema cu luminile iar mai nou, merge foarte greu butonul de la computerul de bord, consum , distanta , etc . am sa dau jos volanul de pe masina sa il trimit la imbracat in piele si sa scot tot comul sa il curat si sa ii schimb toate becurile. thx de info. sarbatori fericite

cristidica
pasionat

Mesajde cristidica » Joi 27-Dec-2012 10:23

butonul de la comp. de bord e ori din cauza arcului ori ca ai mizerie acolo butonul se scoate usor , cu o surubelnita subtire cu putina banda izoliera sa nu il zgarii.
bafta !
SARBATORI FERICITE !

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”