pentru ca unii nu au bani, e clar? pentru ca trebuie in tara asta sa si munceasca cineva, ca sa poata unii sa se imbogateasca, pe spinarea celor care muncesc!
eu de-abia ma ajung cu banii de la o luna la alta, cu un salariu de 650 de lei.
crezi ca mie nu mi-ar place sa ma plimb cu un c1, macar?
Sistem Buy Back Citroen ?
Moderator: Echipa Tehnica
sau poate o zi proasta...
oricum, nu prea deranjeaza harburile...cu exceptia anumitor harburi, vopsite cu galben-negru, conduse de niste inconstienti fara pic de responsabilitate, vis a vis de reguli/ceilalti participanti
ieri era sa intre unu in mine, cu 60km/h...avea cedeaza si politia era la 50 m in spate...tot prin fata mea a trecut si tot eu am franat...ma mir ca nu am luat si amenda tot eu
oricum, nu prea deranjeaza harburile...cu exceptia anumitor harburi, vopsite cu galben-negru, conduse de niste inconstienti fara pic de responsabilitate, vis a vis de reguli/ceilalti participanti
ieri era sa intre unu in mine, cu 60km/h...avea cedeaza si politia era la 50 m in spate...tot prin fata mea a trecut si tot eu am franat...ma mir ca nu am luat si amenda tot eu

Cosmin
high energy music expression
da, ai dreptate. sunt multi adolescenti care inca nu sunt destul de maturi sa-si dea seama de posibilele urmari ale faptelor lor. mai ales daca sunt cu prietenii sau cu vreo fata in masina... muzica data la maxim, si ... condus iresponsabil - se pare ca acestea constituie pentru ei reteta succesului in a-si impresiona prietenii.
poate era mai bine sa se dea permisul de conducere la 21 de ani...
poate era mai bine sa se dea permisul de conducere la 21 de ani...
citroen - o pasiune permanenta
da a fost o gluma
sa sti balanel ca si eu muncesc pt masina mea si nu numai ci pt orice(de la 6.00am-8.00 sau 9.00pm in fiecare zi) cei drept pe un salariu dublu si ceva ca tine dar asta e si nu sunt de bani gata cum cred alti
scuze daca am jignit pe cineva nu am avut intentie
si eu am boala pe taximetristi si cei de pe maxi-taxi ,ratb pensionari care nu stiu sa conduca
sa sti balanel ca si eu muncesc pt masina mea si nu numai ci pt orice(de la 6.00am-8.00 sau 9.00pm in fiecare zi) cei drept pe un salariu dublu si ceva ca tine dar asta e si nu sunt de bani gata cum cred alti
scuze daca am jignit pe cineva nu am avut intentie
si eu am boala pe taximetristi si cei de pe maxi-taxi ,ratb pensionari care nu stiu sa conduca
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
maximus: de obicei stiu sa conduca...de multe ori NU VOR s-o faca cum trebuie
arise: sunt si astia kamikaze, ca-i doare undeva de masina patronului sau, culmea! de a ta, dar pe de alta parte papucul e masina pacatoasa sa stii, m-am rotit cu ea, e ceva de speriat, foarte usoara in spate, fuge in toate partile, ai grija cu ei, tine distanta...
arise: sunt si astia kamikaze, ca-i doare undeva de masina patronului sau, culmea! de a ta, dar pe de alta parte papucul e masina pacatoasa sa stii, m-am rotit cu ea, e ceva de speriat, foarte usoara in spate, fuge in toate partile, ai grija cu ei, tine distanta...
Cosmin
-
- pasionat
off topic
nu vreau sa supar pe cineva, redau doar o gluma mai veche:
"lumea se imparte in oameni buni, oameni rai si ... soferi".
cineva din Germania mi-a zis ca si la ei cei cu microbuzele sunt... Ei i-au botezat "white van drivers". si dupa spusele respectivului sunt "facuti de-o mama"...
si totusi @arise, ai grija mare de soferii de pe microbuzele care merg pe CTA-BUC pe ruta Urziceni-Slobozia-CTA si Fetesti-Cernavoda-CTA. Nu te baza pe... "linistea" ta.
Nici nu-ti inchipui ce le poate mintea... 
nu vreau sa supar pe cineva, redau doar o gluma mai veche:
"lumea se imparte in oameni buni, oameni rai si ... soferi".
cineva din Germania mi-a zis ca si la ei cei cu microbuzele sunt... Ei i-au botezat "white van drivers". si dupa spusele respectivului sunt "facuti de-o mama"...
si totusi @arise, ai grija mare de soferii de pe microbuzele care merg pe CTA-BUC pe ruta Urziceni-Slobozia-CTA si Fetesti-Cernavoda-CTA. Nu te baza pe... "linistea" ta.

Înapoi la “Pro Motor - Rm. Valcea”