CITROEN C5 -visul meu
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Sunt in cautarea unei masini de familie si m-am oprit si asupra acestui model. Momentan am un copil de 1 an jumatate, dar in martie mai trebuie sa apara inca bebe. Deci, decizia de a trece la o astfel de masina vine din prisma spatiului si confortului pentru familie. Sunt familiarizat cu motoarele PSA destul de bine, detin forumul Peugeot si ma ocup de remapari. Deci, pot spune ca mi-au trecut prin mana multe masini PSA, dar nu am fost curios sa incerc noul model C5. Cum se comporta aceasta masina, sa zicem, in raport cu Peugeot 407. Merita sa consider o optiune in achizitia unei masini de familie?
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
cred ca discutia ref la spatiul din spate e relativa: daca in fata sunt soferul si pasagerul din dreapta mai mici de inaltime, in spate e spatiu berechet in C5; daca cei din fata sunt mai inalti, normal ca si scaunele sa dau mai spre spate si se mai diminueaza din spatiu
dupa minea cea mai spatioasa masina din clasa asta este Ford Mondeo
dupa minea cea mai spatioasa masina din clasa asta este Ford Mondeo
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
confortul suspensiei nu poate fi comparat cu nicio alta suspensie clasica
am mers si condus cam toate masinile pomenite pe aici,la confort sunt inferioare
nu curg pe strada cum curg cele cu suspensia citroen
cutiile si motoarele si le alege fiecare in functie de ce vrea
eu raman pe cea manuala sa pot schimba pentru un sprint
motorul il alegi in functie de pretentiile sportive,pentru demaraj,viteza de croaziera
la noi unde rar te apropii de 150 km/h o motorizare medie este suficienta
combustibilul la fel in functie de placere,benzina silentios,motorina mai apar trepidatii,fum
C5 II a fost facut in plin avant,dotarile incluse standard
C5 III a fost in plina criza dotari trecute la optionale,materiale mai ieftine...etc
asa ca...fiecare dupa nevoi
am mers si condus cam toate masinile pomenite pe aici,la confort sunt inferioare
nu curg pe strada cum curg cele cu suspensia citroen
cutiile si motoarele si le alege fiecare in functie de ce vrea
eu raman pe cea manuala sa pot schimba pentru un sprint
motorul il alegi in functie de pretentiile sportive,pentru demaraj,viteza de croaziera
la noi unde rar te apropii de 150 km/h o motorizare medie este suficienta
combustibilul la fel in functie de placere,benzina silentios,motorina mai apar trepidatii,fum
C5 II a fost facut in plin avant,dotarile incluse standard
C5 III a fost in plina criza dotari trecute la optionale,materiale mai ieftine...etc
asa ca...fiecare dupa nevoi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!