alex21iasi scrie:Lasand glumele deoparte...
dar daca cumva gasesti o eroare de proiectare te rog sa-mi spui si mie ca o vand si eu.
erori de proiectare am gasit cateva, nu grave dar care pe mine ma sacaie:
- stopitoarele de faruri: daca mergi cu luminile aprinse si speli parbrizul, al 2-lea jet de apa pe faruri vine mult dupa cel de-al doilea de la parbriz, astfel incat stergatoarele sunt deja oprite; remediu: actionezi manual stergatorul inca odata
- funtia stergatorului: daca este pe automat, trebuie sa treci prin funtia de stergere intermitenta ca sa poti opri stergatorul; fara remediu (PS dupa mine funtia sergatoarelor e insuficient gandita: nici de functionarea pe automat nu sunt prea entuziasmat)
- forma portbagajului: iarna, cand actionezi incalzirea pe luneta, zapada/gheata se topeste si se strange la baza geamului dupa care ingheata; daca deschiz portbagajul, gheata respectiva apasa direct pe luneta si poti avea "surprize"; remediu: daca nu uiti, curata gheata de langa geam
- tot la porbagaj, cele 2 "picioruse" de cauciuc care sprijina portbagajul impiedica scurgerea frunzelor cazute toamna, asa ca in timp se aduna o cantitate substantiala daca nu le cureti tu cu mana; remediu: curatarea de mana
- pozitionarea butonului de avarie pe bord: putea sa fie mult mai bine plasat in coltul de langa volan (chiar si cu navigatie avea loc), pentru actionare trebuie sa te intinzi (chiar si eu care am aproape 1.90); fara remediu
- ar mai fi fost posibilitatea de a bloca/debloca tu inchiderea oglinzilor (ar fi trebuit bagat la optiunea de confort in bord) si nu sa trebuieasca sa apelezi la Lexia pt asta
Altele nu imi mai vin in minte