[VAND] Citroen Saxo 1997 -avariat
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
[VAND] Citroen Saxo 1997 -avariat
Vand Citroen Saxo, an 1997, benzina, capacitate 1100, AC, geamuri electrice fata, 130.000 km cu schimburi de ulei la fiecare 10.000 km, interior ingrjit, masina este avariata fata! acte valabile!! pt detalii mail: cristian.huci@yahoo.com, sau tel:0722100082

de schimbat: capota, aripa stanga fata, bara fata, far stanga, semnal stanga, grila ,bara... partea avariata este fix ce se vede in poza....pe interior trebuie schimbat: grup electro ventilator, radiator apa, radiator ac, carcasa completa pt sigurante, grila sub parbriz, capac inchidere ansamblu stergatoare. Distributie, sistem de franare fata-spate schimbate aprox acum 10.000 km, pompa de apa noua...
- christistanciu
- pasionat
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
care pret?
incalci regulile de baza ale unui anunt,nu vorbesc de al forumului si ai tupeul sa comentezi si sa ne faci cum iti vine
rusine sa iti fie
in loc sa zici mersi ca ai fost lasat sa pui un anunt in conditiile in care repet ai incalcat toate regulile
nici acum dupa ce ai fost tras de maneca nu ai pus pretul
iti dai seama ce greu e sa tastezi cateva cifre si litere
daca eram in locul adminilor la anunturi nu as fi permis postarea anunturilor decat dupa validarea lor si indeplinirea conditiilor minime
vanzare buna
incalci regulile de baza ale unui anunt,nu vorbesc de al forumului si ai tupeul sa comentezi si sa ne faci cum iti vine
rusine sa iti fie
in loc sa zici mersi ca ai fost lasat sa pui un anunt in conditiile in care repet ai incalcat toate regulile
nici acum dupa ce ai fost tras de maneca nu ai pus pretul
iti dai seama ce greu e sa tastezi cateva cifre si litere
daca eram in locul adminilor la anunturi nu as fi permis postarea anunturilor decat dupa validarea lor si indeplinirea conditiilor minime
vanzare buna
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Masina ma interesa ,insa nu mi se pare normal sa caut pretul pe net... in loc sa fie trecut in anunt , cum este specificat si in regulament . Nu stiu daca este in puterea mea sa fac eu pretul pentru masina vanduta de tine , sau sa vin cu o contraoferta ... atata timp cat nu este o oferta initiala .
Spor la vanzare . Ai la dispozitie 24 de ore sa pui un pret oficial .
Spor la vanzare . Ai la dispozitie 24 de ore sa pui un pret oficial .
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Pret 600 euro,am cauciuri iarna+vara, pompa apa noua in cutie, nu am mai schimbat-o...pt mai multe poze ma contactati pe mail..le am pe telefon si mie greu sa le incarc de acolo..scuze daca am deranjat pe cineva...nu stiam ca este o regula la anunt sa treci si pret..nu prea ma ocup cu comertul....in fine..daca mai exista ceva..pun la dispozitie.
Zi buna,
Zi buna,
Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”