salutare prieteni,nu stiu unde ar trebui postat mesajul meu asa ca imi cer scuze anticipat...azi am desfacut si eu butonelul din capul manetei de la stregatoare si nu am gasit nimic nici urma de vreo foita metalica sau alte lucruri...deci imi puteti spune cei de facut
da un cutter de plastic albastru si cu lama metalica,a iesit foarte usor dar iam dat mai cu grija sa nu stric plasticul manetei ,si apropo si pe cel de la semnalizare l-am scos dar si acolo nu am nimic...
nu stiu ce sa zic colegii de forum zic ca au lipito si totul a fost ok,eu in schimb nu o am deloc asa ca trebuie cumparata o maneta de la dezmembrari...
si eu am scos acel plastic si am desfacut si butonul acela rotativ dar nu am reusit sa lipesc capatulde la lamela de metal din ultima imagine dar pentru informatii priviti atasamentul.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10