Cabluri Timonerie

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

aurelian21
pasionat

Cabluri Timonerie

Mesajde aurelian21 » Lun 18-Feb-2013 15:03

Daca are cineva cea mai mica idee de unde mi-as putea cumpara cablurile de la timonerie i-as fi vesnic recunoscator. Am sunat la reprezentanta si pretul pentru un asemenea cablu este de peste 1.000 RON ceea ce mi se pare hotie, cei de la dezmembrari nu vand decat toata timoneria si la preturi de genul 500RON si asa e f greu sa gasesti ceea ce ai nevoie din cauza ca sunt 2 feluri de cutii pe 2.0 HDi cu marsarrier in stanga sau in dreapta, + ca sunt cabluri cu diametrul de prindere pe bila pe cutie la fel si cu doametre diferite, eu caut cablul cu diametru mare pentru cutie cu marsarrier-ul in dreapta (in locul vitezei a 6-a) am ajuns la punctul in care nu mai conteaza de unde cumpar doar sa cumpar acel cablu, nou sau second la un pret acceptabil.

Inca odata daca are cineva si cel mai mic hint nu conteaza ca e in romania sau in alta parte de unde as putea achizitiona acest cablu i-as fi indatorat pe viata !

Multumesc anticipat

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 18-Feb-2013 15:39

zi-mi ce problema ai mai exact. cred ca se poate repara.
eu am avut cabluri si i le-am dat cuiva, poate vb cu el sa iti dea pe ale lui vechi, ca poate o fi bun ala de iti trebuie tie.
in general iese camasa din tubul in care e prinsa, dar asta se poate repara daca nu s-a zapacit acolo detot.
astept sa imi spui ce s-a intamplat cu exactitate.

cablurile erau de xantia, dar exact ce zici tu: o nuca mare si una mica, mers inapoi dreapta jos si motor 2.0 hdi. teoretic sunt aceleasi. (cutie de viteze ml5)

pe de alta parte, stiu pe cineva care a demolat un c5 cu motorul/cutia asta, si poate mai are cablurile. daca da, pretul este cam 200 lei.

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mar 19-Feb-2013 08:42

din pacate a fost taiat cablul pentru ca nu potrivea a avut amandoua cablurile cu nuca mica si s-a dat jos cel ce nu potrivea si s-a inlocuit cu una mare (doar nuca) dar nu de c5 si evident ca nu mai imi intra calumea in viteza a 5-a si in marsarrier, trebuie sa imping f tare de schimbator ca sa mearga, deci imi trebuie alt cablu,

A fost facuta o improvizatie de fapt care am zis ca va fi pe termen scurt dar luand in considerare ca mi se cere 300-400 RON pe o timonerie sau pe cabluri mi se pare ENORM si deja tine de 6-7 luni treaba asta tot caut si no dice, 1000 RON e un cablu nou, pot da undeva la 100-150 RON pe ele nu mai mult. Cei de pe French car forum UK au gasit la ei NOU cu 60-70 Lire. aia e 300 RON ar fi foarte neprofitabil pt mine sa dau 200 pe unul second. Fac rost de link si-mi cumpar direct de acolo. Posta pana aici ma costa 3-4 lire la un asa cablu.

As da 200 RON pe toata timoneria daca prietenul tau ce dezmembreaza e dispus sa o dea cu atat

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Joi 21-Feb-2013 08:38

chiar atat de rar poate fi un cablu de timonerie ?

Înapoi la “Citroen C5 I-II”