bravo domnule...chiar arata fain! mai putin chestiile alea de pe capota! dar asta sunt eu!nu ma baga in seama
intr-adevar trapa este o durere in ....toate sufletele existentei! eu iar am probleme cu scurgerile, acu e scaunul dreapta fata imbibat de apa!
cand se incalzeste, dau plafonu jos, schimb furtunele cu unele noi si pun mastic de lipit parbrize acolo...nu ma mai joc!
motorul turbo, odata ce inveti in ce turatii se "distreaza" ai sa te distrezi si tu pe langa el! e cu vreo 300 rpm mai intarziat fata de dieselurile noi! adica intra turbo pe la 2100! si cand intra, intra! cel putin la mine! si o sa intre si mai rau, curand!fata de benzina, care e alive cu adevarat la peste 3500rpm!
test:pune un Tdiesel si o benzina, una langa alta si pleaca cu a 2a de la relanti! pedala la podea!
AC-ul urmeaza spre vara sa fie pus la mine pe Negrut! o sa am un feedback atunci pe topicul masinii!
Abs, masina are dar nu merge! am sa incerc sa-l rezolv desi nu prea ii vad rostul! nu vreau sa vorbesc prostii pentru ca nu stiu, dar tind in mare parte sa-i dau dreptate lui
mbc si sa zic si eu ca nu ar fi ceva frumos!e de generatie veche, deci, dur in exploatare!
16v se mai gasesc, dar putine si nu foarte intretinute. si eu am auzit ca-s de belea dar si belea!
fa si tu un topic in sectiunea " masina mea" si povesteste-ne si noua ce si cum!cu poze cu tot!
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=9
bafta!
Citroen BX 17. TD '89