cont World of Tanks

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Catalin Radu
pasionat

cont World of Tanks

Mesajde Catalin Radu » Mie 27-Feb-2013 21:17

Ca tot facem topicuri de tigari electronice si altele, m-am gandit ca poate iese ceva si de aici, deci:
Joaca cineva in timpul liber World of Tanks ?? E un fps online ( si cu vreo 16 Gb de descarcat pe pc), complet gratuit, care pe mine ( impatimit al jocurilor video in general si cu razboi in particular) m-a prins complet..grafica foarte tare, efecte si physics foarte bune, cerinte pc medii ( eu il joc si de pe laptop fara probleme, la detalii medii ). Are ca baza tancuri din WW2, de productie ruseasca, germana, americana, engleza si chinezeasca..vedeti trailere si gameplay-uri pe you tube .
Deci, anyone?????? poate ne distram si online un pic.....

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mie 27-Feb-2013 21:23

Am tot incercat, am incercat, am incercat si nu am reusit sa ma apuc de el. BF3 imi mananca tot timpul alocat jocurilor.
"If in doubt, flat out!"

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Mie 27-Feb-2013 21:29

Mai incearca...BF 3 mi se pare ok ( le-am terminat pe toate, dar nu si online)...dar WOT , nu stiu, e altceva, chiar si pe contul standard ( adica moca...ca pe cel premium-cu bani, e si mai repede de avansat prin el). Mi se pare un fps care se joaca cu capul, cu o doza imensa de strategie nu doar point and shoot...trebuie sa stii categoria din care face parte inamicu- light, medium, heavy, tank destroyer, artillery, punctele vulnerabile, inclinatie blindaj, forta de penetrare a tunului, proiectil penetrant sau brizant, avantajele oferite pe harta pe care joci..etc...super tare

P.S. : poate strangem jucatori sa facem cateva meciuri pe server...

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Mie 27-Feb-2013 21:40

BF3 Multiplayer ziceam... Campania o da gata un jucator mediu in 2-3 ore. Am vreo 300 de ore jucate, la infanterie sunt ok, la elicoptere incep sa ma descurc, la avioane si tancuri mai putin.

Am inceput sa imi descarc si eu World of Tanks, dar vine foarte incet.
"If in doubt, flat out!"

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Mie 27-Feb-2013 21:43

stiu ca la multiplayer te refereai...de asta am si specificat ca nu "online". 2-3 ore de terminat sp ?!?!?!?! eu am jucat vreo 10...cred ca daca e asa, am un skill de cacao la BF3...

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mie 27-Feb-2013 21:59

de cand cu travianul refuz si imi interzic sa mai joc alte jocuri
ajunsesem dependent si cu un imperiu care imi cerea tot mai mult timp
ce a fost interesant a fost ca nimni din alianta nu a vrut sa preia contul si l-am sters,alianta distrusa...etc
cei care au jucat stiu
bafta celor care o fac
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Mie 27-Feb-2013 22:06

Vezi? De asta imi place mie BF3-ul: nu cere de mancare, nu cere bani constant bagat in el, nu cere nimic. Cand am timp, dau sa sune. Cand nu, nu. Si daca nu ma joc 1 luna, dupa ce ma apuc din nou, in 1-2 ore imi refac reflexele musculare si gata...
"If in doubt, flat out!"

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Mie 27-Feb-2013 22:14

a zis cineva de bani?
pe travian traiam din furat :twisted: ,dar trebuia sa fiu on line cand veneau ca nu mai avem unde sa mai depozitez 8)
la un moment dat am fost atacat de o alianta si am cerut colegilor ajutor...si l-am primit 17.000 de soldati nemancati pe care i-am tinut 2 zile cu ce aveam furat
ce au facut oameni mei?
furau sa asigure mancare aliatilor....doamne ce vremuri,ma trezeam noaptea sa ii trimit la furat,am cumparat telefon cu acces la net ca aveam treab...cred ca au trecut 6-7 ani de la nebunia aia :lol:
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...

Ce ciudat!

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Joi 28-Feb-2013 08:04

Nu...voi intelegeti gresit :roll: ...si World Of Tanks ( WOT) e gratis ca aerul - din principiu nu dau bani pe jocuri :twisted: . Si in WOT poti intra sa joci si odata pe luna pentru 5 minute, nu trebuie intrat zilnic sau neaparat la anumite intervale.
Dinamica jocului se bazeaza pe avansarea in nivele ( tiers) de la 1 la 10 ( implicand accesul la tancuri mai noi, tunuri mai bune..etc), tier 1 fiind niste tanculete de prin 1900 dupa-amiaza si tier 10 fiind prototipuri precum IS-7 ( iosif stalin tank) sau germanul E110 ( faimosul MAUS). Toate tancurile sunt facute cu licenta, comportandu-se si aratand identic cu cele reale produse sau aflate in stadiul de prototip. Si mai e un lucru: matchmaking- niciodata un tier 1 nu va lupta cu un tier 4 sau 5... cele 2 echipe a 15 jucatori fiecare vor fi apropiati ca nivel si putere de foc...urmand ca diferenta sa o faca inteligenta jucatorului... Avansarea se face pe baza de credite si puncte de experienta primite intr-o batalie ( primitti mai puitne in cazul unui cont standard si mai multe cu 50% in cazul unui cont premium- cu bani adica). Eu cu contul standard am ajuns deja pe la tier 7 ( la tancul TIGER german) si la tier 6 pe linia americana ( Sherman Tank- o varianta imbunatatita). Avantajele fata de contul premium sunt de fapt unul singur :D : acumulezi atat de multa experienta practica in lupte incat de pe la tier 8-9 deja nu mai faci greseli si nu prea mai mori in lupte.

Gata !!!! Tot arunc cu bombonele pe aici poate poate ma joc si eu cu un citroenar wot online... daca nici dupa cat am scris nu apare nimeni ma las pagubas ( de acest topic , nu de wot) :D

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Joi 28-Feb-2013 10:08

Catalin, lucrez la o importanta firma de software specializata in jocuri, deci vrand-nevrand tot stiu cate ceva despre jocuri si modelele de monetizare. World of Tanks este ceea ce se numeste Freemium sau, cum le zic eu si altii din bransa, Pay to Win. Asta inseamna ca da, poti sa iei jocul gratuit si poti sa-l joci nelimitat, dar ca sa deblochezi tu itemuri utile pentru a castiga sau macar a avea o sansa trebuie sa te joci sute de ore sau, mai simplu, sa platesti pentru a debloca respectivele itemuri, intr-un fel sau altul. Deci da, este oarecum gratis.

Eu ziceam ca BF3 nu cere mancare sau bani in ideea in care nu pierzi nimic daca nu joci. Nu te ataca nimeni cand nu te joci, nu ai stres, nu ca ti-ar lua bani constant sau ceva.
"If in doubt, flat out!"

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Joi 28-Feb-2013 10:58

pai nici in WOT nu te ataca nimeni cand nu joci, poti debloca item-uri si gratis cu un pic de rabdare, poti juca odata pe luna sau zilnic, dar..ca sa avansezi mai repede si sa obtii acele item-uri MAI REPEDE trebuie sa bagi bani reali in el...Da eu, care il joc "just for fun" nu am de gand sa fac asa ceva...il joc pana cand ma plictisesc, ma distrez cu ce am, si gata :D

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Joi 28-Feb-2013 15:01

Hai mai, chiar nimeni, nimeni ??? Raman sa ma joc singur??? cu polonezii, ungurii, rusii, cehii, turcii si cei cativa romani???? :cry:

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Joi 28-Feb-2013 15:07

hai ma ca ma bag io diseara sa arunc un ochi
ce e te batura de plangi pe aici? :twisted:

Ce ciudat!

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Joi 28-Feb-2013 15:16

hihihi !!! nu ma batura..prea tare...la 10 meciuri ies viu din vreo 4 si castiga echipa in vreo 6...in medie.. majoritatea fiind de alte natii, printre care majoriatea majoritatii o formeaza polonezii ( astia cred ca sunt 90% someri ca e plin toata ziua de ei ) ..se ajuta mai mult intre ei, in limba lor...in WOT daca te plimbi singur pe harta esti ca si mort, iti trebuie acoperire. Daca-ti faci cont, anunta-ma, mai ne radem online !! :lol:

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Joi 28-Feb-2013 15:17

ok...e gata cearta :lol: :lol: :lol:

Ce ciudat!

Înapoi la “Diverse”