Vitea maxima la Xsara

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 27-Feb-2006 13:12

paco scrie:Noi n-ar trebui sa depasim 50-80! Parerea mea...

Si uite asa, te lovesti de din astia pe DN-uri sau drumuri europene, care se taraie cu 40 pe banda a 2-a, in locuri unde limita e 100, cu basca pe ochi, fiind ferm convinsi ca (virgula) comunismul a facut aceste drumuri numai pentru ei si oricat i-ai claxona si flashui, nu se dau la o parte, gandind in sinea lor: "Ia mai da-i in m... si pe astia cu masini straine...n-are decat sa astepte in spatele meu..." ...
Si ca sa ajung si eu in timp util unde am nevoie, trebuie pe urma sa apas acceleratia ca sa recuperez.

Nu mai continui, dar asta e adevarul. :(

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 27-Feb-2006 16:55

Ha, ha!
Crezi ca tu n-o sa ajungi la basca?
Sa-l vezi atunci, peste 50 de ani, pe nepotul lui khan (iau un nume la intamplare...) cum o sa te injure ca tu cu Xsara ta abia te tarai cu 207 la ora, iar el vrea sa ajunga la schi la Predeal in 4 minute, cu 350 la ora :oops:
Noi credem ca mergem inainte...de fapt, mergem indarat, ca imbatranim!

Acuma, serios, nici eu nu merg cu 50, am vrut sa va provoc. :twisted:

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 27-Feb-2006 16:59

50-80??? Bai esti nebun??? :lol: La viteza aia treci ca vantu...
Iti dai seama ca nu te mai admira fomeile?!?!?!

Nu!!! Viteza trebuie sa fie maxim 20km/h!!!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 27-Feb-2006 17:03

Uitati ca pe DN1 pana alaltaieri ne taram ca ramele cu 50-60 la ora. Sufla careva dintre noi? Acuma, ai voie 70. Nu e mult de la 50 la 70. Asa ca nu va mai dati cocosi de munte...voi cei care mergeti cu 200. Mai bine va paziti de ispita asta... :)

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 27-Feb-2006 17:54

Las-o mai usor cu partea cu "cocosul". N-a afirmat nimeni aici ca merge frecvent cu 200 la ora. Eu am zis doar cu cat merge a mea si cred ca fiecare a vrut la un moment dat sa vada pana unde "merge" masinuta lui. Paco, nu mai fi asa moralizator ca nu e cazul. Sunt satul de filozofii despre viata pana peste cap, asa ca ar fi bine sa cauti alt public.
Pana una alta, ar fi indicat sa-ti definesti tu o pozitie ca vad ca esti cam nehotarat: uite BX-ul, nu e BX-ul. :lol:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 27-Feb-2006 17:59

Daca te deranjeaza ce scriu, nu e musai sa citesti.
In ce ma priveste, citesc cu bucurie toate mesajele voastre.
Vad ca te-ai suparat dupa treaba cu basca, desi eu trebuia sa ma supar primul, ca tu ai adus obiectul in discutie si m-ai facut comunist... :lol:

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 27-Feb-2006 22:26

Nu m-am suparat, doar ca fiecare mai are si zile proaste...
Referitor la viteza, uita-te prin statistica politiei si ai sa vezi ca nu viteza e principala generatoare de accidente. Daca circuli corect si respecti legile, asa proaste cum sunt, se poate circula si un pic mai repede. De-ar fi macar 10% ca mine, sa semnalizeze si gropile cand le ocolesc, nu ar mai fi atatea probleme in trafic.
Dar pt. asta hai sa deschidem un alt topic ca e Off.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Lun 27-Feb-2006 22:37

adytzu scrie: De-ar fi macar 10% ca mine, sa semnalizeze si gropile cand le ocolesc, nu ar mai fi atatea probleme in trafic.

Nu te incurci in semnalizari prin Bucuresti? :lol:

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 27-Feb-2006 22:50

Nu, dar in primul an, am rupt o maneta de semnalizator :lol:
Noroc ca era inca in garantie.

Edit: mai bine spus stricat...nu de alta dar baietii vor specula imediat acest lucru. :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 28-Feb-2006 01:50

eu cred (vedeti si niste statistici) ca alcoolul si VITEZA sunt principalele cauze ale accidentelor/mortalitatii etc
si la un post anterior: cred ca 90 cp sunt suficienti xsarei sa ajunga la 200 km/h reali, pe o pista ca lumea...ca mai departe nu o sa mai poata asta e! nici nu trebuie mai mult la <200 km autostrada cat avem noi.
cred ca o sa semnalizez si eu sa trag pe dreapta sa ma culc, ca altfel o sa cad maine prin gropile nesemnalizate din bucuresti.
na c-am zis-o :roll:
ps. si basca nu am mai vazut de la videoclipul cu benny (sau pe tricourile cu che)...se mai poarta?
Cosmin
high energy music expression

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 28-Feb-2006 09:14

Ma gandesc la francezii cu 2CV care au venit in Ro vara trecuta. Ei cu cat circulau oare?
N-am vrut decat sa insinuez ca viteza e periculoasa, in rest, fiecare merge cum crede.
Citeam pe un forum mai mare, autoshow, il stiti, despre un tip cu Peugeot 407. Tot descria cum incearca el "limitele" masinii, cum intra in curbe cu 170 si cum reactioneaza masina. Ba pe zapada, ba pe polei, tot cu viteze din astea astronomice.
La un moment dat, parea nitel incurcat ca masina e f stabila si ca nu observa un comportament deviant. Cineva i-a spus atunci sa ia o Dacie si la 80 la ora, in curba, va avea parte de rasturnare! 8)
Morala (din partea mea) e ca ideea cu limitele e o copilarie care se poate duce spre tragedie...
Dar cum sporturile extreme sunt la moda...

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 28-Feb-2006 09:55

Paco, din cate ma uit eu la titlul topicului, el suna cam asa: "Vitea (a se intelege viteza) MAXIMA la Xsara".
In concluzie, nu stiu ce cauti tu pe topicul asta cu posturile tale. Esti offtopic complet, asa ca ... "Lasa-ne...lasa-ne..."

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 28-Feb-2006 10:41

Va laaaaaas, va laaaaaas...
Bafta la VITEA maxima! :shock:

sorin.
pasionat

Mesajde sorin. » Mar 28-Feb-2006 11:16

Daca circuli corect si respecti legile, asa proaste cum sunt, se poate circula si un pic mai repede.

Pai daca depasesti viteza legala, inseamna ca nu circuli corect, deci nu respecti legea.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 28-Feb-2006 17:40

Ideea e ca daca ai Xsara, poti circula si un pic mai repede...chiar cu Vitea maxima! :o
Vezi ca te da Adytzu de pamant daca faci morala...

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”