ajutor usa fata dreapta blocata
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: c 5 2004 raposata ...
- 2: c 5 x7 2008 exclusiv
ajutor usa fata dreapta blocata
azi dimineata totul era ok usa functiona bine mersi si pe la 1 na mai vrut neam sa se deschida usa fata,nici din interior nici din exterior,pe partea stanga se aude bine cum se incuie si descuie dar pe dreapta se aude cam infundat cand actionez telecomanda
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
Nu mai stiu care e, dar stiu ca si eu l-am mai cautat si nu l-am mai gasit.
Cert este ca tu ai o problema cu comanda actuatorului, problema care poate fi de oriunde.
Totusi, va trebui sa te apuci de ceva, nu poti sta asa.
Din experienta iti spun ca exista o mufa fixa pe actuator, undeva deasupra manerului de afara(evident, in interiorul usii), mufa care are prostul obicei sa se murdareasca sau sa se largeasca acei contacti din ea.
Pentru asta va trebui sa desfaci capitonajul prin interior, pentru ca nu mai ai cum altfel.
Daca stii sa surubaresti si vrei sa faci operatiile astea, spune si voi posta aici, din nou, cum sa dai capitonajul jos.
Cert este ca tu ai o problema cu comanda actuatorului, problema care poate fi de oriunde.
Totusi, va trebui sa te apuci de ceva, nu poti sta asa.
Din experienta iti spun ca exista o mufa fixa pe actuator, undeva deasupra manerului de afara(evident, in interiorul usii), mufa care are prostul obicei sa se murdareasca sau sa se largeasca acei contacti din ea.
Pentru asta va trebui sa desfaci capitonajul prin interior, pentru ca nu mai ai cum altfel.
Daca stii sa surubaresti si vrei sa faci operatiile astea, spune si voi posta aici, din nou, cum sa dai capitonajul jos.
- mesersmith
- Moderator - C5
Gasesti aici un mic tutorial cu ajutorul caruia poti demonta capitonajul usii.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 152#195152
Dupa ce executi operatia asta, in drept cu manerul exterior, dar in interiorul usii, o sa gasesti o mufa in care intra vreo 5-6 fire.
Scoti acea mufa si o cureti, dupa ce verifici in prealabil contactii sa nu fie incalziti, arsi, etc.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 152#195152
Dupa ce executi operatia asta, in drept cu manerul exterior, dar in interiorul usii, o sa gasesti o mufa in care intra vreo 5-6 fire.
Scoti acea mufa si o cureti, dupa ce verifici in prealabil contactii sa nu fie incalziti, arsi, etc.
- mesersmith
- Moderator - C5
Am inteles ca pe inchis. Si mie mi-a ramas asa.
Daca faci ce am scris eu acolo, o sa rupi numai niste braduti.
Inainte de a te apuca, du-te la un magazin de piese auto si cumpara bradutii. De asta am pus poza cu acel bradut, tocmai ca sa stii dinainte ce anume sa cumperi.
Cand te apuci de lucru, nu te grabi, acoda-ti timp suficient si eventual, te gandesti si singur cum sa apuci problema.
De exemplu, cand o sa desfaci surubul de pe cant, fa-o stand pe bancheta din spate, cu scaunul din fata dat la maxim inspre torpedo, si sezutul si spatarul.
Daca faci ce am scris eu acolo, o sa rupi numai niste braduti.
Inainte de a te apuca, du-te la un magazin de piese auto si cumpara bradutii. De asta am pus poza cu acel bradut, tocmai ca sa stii dinainte ce anume sa cumperi.
Cand te apuci de lucru, nu te grabi, acoda-ti timp suficient si eventual, te gandesti si singur cum sa apuci problema.
De exemplu, cand o sa desfaci surubul de pe cant, fa-o stand pe bancheta din spate, cu scaunul din fata dat la maxim inspre torpedo, si sezutul si spatarul.
-
- pasionat
-
- pasionat
fiki scrie:aurelian21 sa inteleg ca te consideri vreun geniu??si noi muritorii de rand nu gandim deloc si debitam numai tampenii,daca omu intreaba pe cineva care a avut aceasi problema cum a rezolvato inseamna ca nu gandeste???sincer cred ca aurelian21 este vreun frustrat care se da inteligent cu altii
fiki nu ma dau geniu, dar ti-a dat mura in gura cu poze, daca esti suficient de incompetent sa interpretezi ce ti s-a spus, mai bine mergi la un mecanic sa-ti rezolve problema. In acelasi timp ti-as sugera cu caldura sa ai grija la limbaj daca vrei sa te mai ajute cineva pe aici, din pacate pentru tine majoritatea sfaturilor sunt date de doar 4-5 din sectiunea asta, si ghinionul tau e ca si eu sunt unul din ei... asa ca frustrat ne frustrat inteligent sau nu temele de casa mi le-am facut si cam stiu cu ce se mananca un C5 fata de tine care te milogesti de noi la ajutor da ai atitudine de rege ...
http://www.elipsemedia.com/ - webdesign
-
- pasionat
- Masina: c 5 2004 raposata ...
- 2: c 5 x7 2008 exclusiv
da mai aureliane ma milogesc dar am curajul sa recunosc cand am o problema si nu stiu rezolvarea,si ce sa inteleg ca tu nu ai cerut ajutorul nimanui pe sait esti atotstiutor asta vrei sa ma faci sa inteleg???nu imi pierd vremea cautand pe sait de cate ori ai cerut si tu ajutor dar tu nu teai milogit....

-
- pasionat
- Masina: ex_C5.II 1.6 hdi
- 2: Opel Astra J 1.4 turbo 140cp, 2017
Seara buna. Nu stiu ce i-am facut azi portierei stanga fata - sofer. Nu se mai deschide din interior, doar din exterior; si atunci cand ridic manerul ptr. a deschide, aud la maner un alt fel de sunet decat cu ce eram obisnuit. Banuiesc faptul ca si eu trebuie sa-i dau jos capitonajul usii, nu? Iar la Galati...