Buna seara tutor.In urma cu putin timp in urma,m-am confruntat cu o problema destul de serioasa. Aveam un consum foarte mare de benzina.
Masina este o Xantia de 1600 si 88CP. Consumul era in jur de 20%/100Km. in oras. In prima etapa am schimbat filtru de benzina si de aer. Dar nu sa shimbat nimic, dupa care am intrat aici pe forum si am gasit un baiat, care mi-a dat o idee geniala. A zis ca am injectoarele infundate.
Sa oferit sa-mi trimita un aparat , care curata injectoarele. Acest aparat se numeste BAIE DE ULTRASUNETE. Am cumparat un litru de Decarburol ,am pus injectoarele in baie impreuna cu solutia (decarburol) , dupa care am inceput procesul de curatare.

Dupa vreo 2 ore le-am scos din baie , am scimbat solutia , si le-am mai lasat o ora. Stiu ca am exagerat cu timpu de curatatre , dar eram disperat.
Si inca ceva , inainte sa bagati injectoarele in baia de ultrasunete cu solutia, trebuie sa scoateti oringurile , de pe ele.
Am pus inapoi injectoarele si am facut proba , cu 6l am parcurs 80 de KM. in oras . Acum sunt foarte multumit