27 Feb 2005, ajung seara pe la ora 23:45 acasa si imi parchez linistit C3-ul la locul lui. Ca de obicei, tinand cont de faptul ca atunci cand urc/cobor bordurile mai harsai cu spoilerul mic si negru, care arata ca o completare, verific sa vad daca a iesit pe parcursul zilei si sa-l pun eventual la loc (operatie foarte usoara printr-o mica impingere). Surpriza vine atunci cand observ ca acesta nu avusese de suferit nici pe stanga si nici pe dreapta (este format din 3 parti: mijloc, stanga si dreapta; de obicei iese stanga si dreapta).
28 Feb 2005, dimineata (aprox 08:00) ma indrept hotarat spre C3 pentru a ma pregati pentrui o noua zi de munca. Cand ma uit la el cat de nespalat este, imi atrage atentia o portiune foarte curata (lipsa de altfel) din ansamblul de jeg. Ce credeti ca se intamplase??? Bucatia ca de minispoiler din stanga disparuse!!!! Incep si injur in stanga si dreapta si ma urc sa ma indrept spre munca.
Acum vin sa va intreb pe voi: sa ma straduiesc sa completez spoilerul sau sa le scot si pe celelalte 2 si sa merg cu el asa????
P.S. Sa-l vad pe ala cu bucata de spoiler stanga jegoasa ca a mea ca ii rup capu' :P hehehe