Ma incurajati o ba?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 III 2.0hdi Automat H3+ 100kw
- 2: Audi S5 V8 4.2FSI 260kw
Intrebare intrebatoare...imi place un C5 automat, auto are 2.0HDI si vreau sa stiu codul cutiei daca ma poate ajuta cineva. Am inteles ca exista o porcarie de cutie automata AL4, dar ar mai exista una 20 GK05, sper sa nu gresesc. Masina din postarea cu cele 3 link-uri cum imi pot da seama ce cutie are?
Se merita asa ceva?
am vazut ca se gasesc la dezmembrari cutii intre 500-1000 euro si pe peugeot 407 o fi aceeasi cutie pe 2.0hdi?
imi place automata dar in caz de urgenta as vrea sa am un back-up!
Se merita asa ceva?
am vazut ca se gasesc la dezmembrari cutii intre 500-1000 euro si pe peugeot 407 o fi aceeasi cutie pe 2.0hdi?
imi place automata dar in caz de urgenta as vrea sa am un back-up!
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
eu m-as feri de masina asta (e strict o opinie personala); toate masinile care sunt aduse din afara au intre 80.000 -120.000 km (a naibii coincidenta, chiar daca au 5-6 ani si cei de acolo fac 30-40.000 km pe an). Intra de curiozitate de siteuri de vanzari din Franta si Germania si o sa vezi ca masini la aceeasi km dati de respectivul costa mai mult acolo decat adusa in Romania (ciudat, nu? o ia mai scump de acolo si o da mai ieftin in romania - asta da om de afaceri!!!)
Dupa parearea mea, masina din imagine are in jur de 200.000 km, fara sa o vad live, avand o idee de cam cum lucreaza "baietii" respectivi.
Repet, cele de mai sus reprezinta parerea personala, de care se poate tine cont sau nu.
Dupa parearea mea, masina din imagine are in jur de 200.000 km, fara sa o vad live, avand o idee de cam cum lucreaza "baietii" respectivi.
Repet, cele de mai sus reprezinta parerea personala, de care se poate tine cont sau nu.
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
S.gabriel scrie:apropo de km eu mi-am in noiembrie 2011 c5 din 02.2010 cu 122000 km in bord si sincer nu stiu daca erau reali sau nu avand cam un an perioada de utilizare fara perioada stata prin parc in germania si romania.
cred ca erau totusi reali. banuiesc ca a fost masina de firma de are numarul asta de km. Lucrul bun e faptul ca avand acest nr de km, sigur marea majoritate i-a facut pe autostrada, asa ca partea de motor si ambreiaj a fost solicitata mai putin
-
- pasionat
Gata, m-am decis in proportie de 99%.
Am testat pana la urma masina din Pitesti, cea cu Automata, intr-adevara nu este cutia AL4 cea cu pb, este alta.
Oricum, m-a fascinat, masina este tipla. Km reali??? cine o sti, am mers cu ea aprox 10 km, il cunosc putin pe dealer si chiar imi place. Am verificat tot ce se poate vf, o sa mergem si la Citroen si daca e ok ii pun 9k euro in brate.
Mersi de raspunsuri!
Am testat pana la urma masina din Pitesti, cea cu Automata, intr-adevara nu este cutia AL4 cea cu pb, este alta.
Oricum, m-a fascinat, masina este tipla. Km reali??? cine o sti, am mers cu ea aprox 10 km, il cunosc putin pe dealer si chiar imi place. Am verificat tot ce se poate vf, o sa mergem si la Citroen si daca e ok ii pun 9k euro in brate.
Mersi de raspunsuri!
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
Salut!
Tot din Pitesti am luat si eu, poate e aceeasi persoana. Vanzatorul de la care am luat-o se numeste Elis Zamfir.
La mine a fost totul in regula, burdufele de planetara trebuiau schimbate (total 450 ron) dar stiam de cand am mers cu ea la verificari inainte sa o iau.
Singura problema este ca arata a naibii de bine si mi-am primit deja 2 zgarieturi urate de la "binevoitori".
In rest motorina si pedala.
Bafta la achizitie si sa imi zici daca te pot ajuta cu ceva!
Tot din Pitesti am luat si eu, poate e aceeasi persoana. Vanzatorul de la care am luat-o se numeste Elis Zamfir.
La mine a fost totul in regula, burdufele de planetara trebuiau schimbate (total 450 ron) dar stiam de cand am mers cu ea la verificari inainte sa o iau.
Singura problema este ca arata a naibii de bine si mi-am primit deja 2 zgarieturi urate de la "binevoitori".
In rest motorina si pedala.
Bafta la achizitie si sa imi zici daca te pot ajuta cu ceva!