Atelier Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL
Moderator: Echipa Tehnica
NDD scrie:si manopera ?? era cu 7 pini ?
Daca gasiti ceva dati-mi un semn si vin.
Ma mai interesa de sincronizat o cheie de rezerva sa imi spuneti cat costa si o scanare cu lexia sa vedem daca sunt probleme, presupun ca ar fi pe la bujii ceva. De vazut la fata locului.
Pe data de 7 deschide depozitul de unde am gasit acest carlig si voi confirma . Am sa va rog sa comunicam pe mail .. imi este mai usor sa verific totul decat aici pe forum .
totcitro_serv@yahoo.com
Pentru termostat din pacate trebuie cu totul , noi nu am incercat sa schimbam separat ... dar am auzit cazuri in care s-a incercat si a iesit prost . Daca aveti o serie de sasiu , putem vedea oferta exacta pentru asa ceva .
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Va anuntam cu placere ca de anul acesta putem comanda sfere IFHS pentru citroen C5 , direct in Belgia . Termenul de livrare 3-4 saptamani . Primul care s-a bucurat de 4 sfere a fost viorelovidiu . Mai proaspete chiar nu se putea !
Deasemenea au venit si noile stickere pentru clientii nostri !
Va asteptam la atelierul nostru !

-
- simpatizant
- Masina: Citroen C5 1.6 HDI
mihaistan scrie:Va anuntam cu placere ca de anul acesta putem comanda sfere IFHS pentru citroen C5 , direct in Belgia . Termenul de livrare 3-4 saptamani . Primul care s-a bucurat de 4 sfere a fost viorelovidiu . Mai proaspete chiar nu se putea !
pastreaza un sticker si pentru "buburuza naravasa"...ca altfel......face pe.....naravasa

Pai se poate Mihai ? cand mai ajungi ii lipim unu de nu se vede !
Si acum aviz posesorilor de c4 picasso sau c4 normal cu tipul de cutie EGS ! Cutia este mecanica , are volanta cu masa dubla ,kit ambreiaj normal ! La care s-a adaugat un bloc hidraulic pentru a schimba vitezele automat precum si pentru apasarea ambreiajului . Nu va speriati de ele si NU ascultati la cei care vin cu fel si fel de idei ca ar fi stricat convertizorul sau multe povesti precum am auzit . Avem pe masa acum o cutie de acest tip care trebuie reconditionata din pricina uleiului necorespunzator (atf) si mult(vreo 4L) . Majoritatea bruscheaza la plecarea de pe loc , solutia este pentru modelele mai vechi ,un update de soft+ recalibrare . La majoritatea este deajuns doar recalibrare . Mai sunt si cazuri in care este problema ori la rulmentul de presiune (de obicei se dezintegreaza din cauza volantelor stricate ,care transmit foarte multe vibratii !

Si acum aviz posesorilor de c4 picasso sau c4 normal cu tipul de cutie EGS ! Cutia este mecanica , are volanta cu masa dubla ,kit ambreiaj normal ! La care s-a adaugat un bloc hidraulic pentru a schimba vitezele automat precum si pentru apasarea ambreiajului . Nu va speriati de ele si NU ascultati la cei care vin cu fel si fel de idei ca ar fi stricat convertizorul sau multe povesti precum am auzit . Avem pe masa acum o cutie de acest tip care trebuie reconditionata din pricina uleiului necorespunzator (atf) si mult(vreo 4L) . Majoritatea bruscheaza la plecarea de pe loc , solutia este pentru modelele mai vechi ,un update de soft+ recalibrare . La majoritatea este deajuns doar recalibrare . Mai sunt si cazuri in care este problema ori la rulmentul de presiune (de obicei se dezintegreaza din cauza volantelor stricate ,care transmit foarte multe vibratii !

-
- de-abia inscris
Oferta revizie
Salutare,
AUTO: CITROEN C3, diesel
An 2008, 105.000 KM
Imi poate da cineva o oferta privind revizia? (cat costa piese(filtre), ulei si manopera). In principale vorba de:
- ulei motor
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru polen
- manopera
Multumesc!
Victor
AUTO: CITROEN C3, diesel
An 2008, 105.000 KM
Imi poate da cineva o oferta privind revizia? (cat costa piese(filtre), ulei si manopera). In principale vorba de:
- ulei motor
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru polen
- manopera
Multumesc!
Victor
Va multumim pentru suport si ne bucuram ca putem face masinutele fericite !
Pentru orice informatie ne puteti gasii pe mail totcitro_serv@yahoo.com sau la telefon 0744316258 Mihai Stan
Pentru orice informatie ne puteti gasii pe mail totcitro_serv@yahoo.com sau la telefon 0744316258 Mihai Stan

Înapoi la “Service-uri independente”