Azi m-am intalnit cu respectivul (tipul are chiar o firma de IT si din ce am vorbit cu el pare destul de priceput, nu cred ca vorbeste aiureli) insa prima incercare nu a reusit.Se pare ca radio-cd-urile astea sunt de paispe mode si cincispe feluri, asa ca ramane sa mai incercam si cu un alt soft saptamana viitoare.
In fond daca cd-ul stie sa citeasca date (gen track audio) de ce n-ar sti sa citeasca si alte date cum ar fi mp3?
Am infiintat deci subiectul acesta nou deoarece trebuie sa mai fie cineva care sa stie cate ceva pe acest subiect si niste "sapaturi" ar putea ajuta.
Practic se introduce un cd cu un anumit soft, se lasa 3-4 minute la rulat, isi face singur 1 sau 2 restarturi si cam gata, de-acum inainte ar trebui sa stie si mp3.Problema cea mare e gasirea softului adecvat.Din ce am inteles exista vreo 2 variante de soft pe fiecare moda de versiune de soft a cd-ului, si practic se cam face din incercari.
Daca exista cineva care a auzit de metoda asta l-as ruga sa posteze, orice informatie poate fi de folos.Sigur, exista si variante cu tot felul de device-uri si de fire trase ca sa faca cd-ul sa stie mp3, insa asta ar fi cea mai eleganta si simpla solutie.Un simplu soft si gata!
Astept zilele urmatoare sa ma intalnesc din nou cu baiatul si va dau de stire daca reusesc ceva.(omul sustine ca a facut multe resoftari din astea pana acum).
Numai bine!