In schimb ma pune ceva pe ganduri, am tot citit majoritatea topicurilor in special cele cu probleme si se pare ca problemele cele mai grave ale buburuzei sunt pompa de apa si ambreiajul.... care pica cam repede, sau cum iti e norocul? In concluzie pe termen lung degeaba consuma putin daca bag banii in alte piese, as putea alege de altfel o masina mai mare cu consum de +2l la 100km si mai fiabila .... deci nu stiu ce sa fac, si un alt lucru care nu-mi place este pretul de achizite la sh toate costa peste 3000 Euro ? ? de ce o fi asa scumpa ? cu 3000 de euro gasesti c2 sau chiar si c3(nu mai zic alte marci) nu mi se pare deloc corect pretul sh pt masinuta. M-am mai uitat si la alte masini economice cum ar fi fiat punto dupa 2000 dar si alea cu tot felul de probleme celebrul ecu si motorul electric de la servo care pica la fel de des precum ambreiajul si pompa de la buburuza, dar sunt cu 1000 de euro mai ieftine ceea ce e de luat in calcul, ar mai fi renault twingo economic dupa 2000 iarasi foarte ieftin dar nu ma impac deloc cu aspectul exterior de foca vesela

Ce ma sfatuiti, mai ales la ce sa ma uit daca ma hotarasc sa o achizitionez ?