salut la toata lumea,
tocmai mi-am luat un Picasso din 2003 cu urmatoarele caracteristici:
motor 1.8 16V benzina
17.000km in bord
clima
geamuri electrice
oglinzi electrice si incalzite
cumparata din romania si toate reviziile facute la Citroen.Masina cumparata de femeie condusa doar la sarbatori legale si iesiri la picnic(nu am nimic cu femeile).
Nu am gasit mai nimic despre motorul de 1.8i in sensul:
cat este de fiabil?
cam cat consuma in oras?
ce se duce cel mai repede la el?
As dori sa stiu de la cei care au avut si inca mai au Picasso-uri cum sunt ca masini.Am gasit ceva impresii despre ea si bune si rele ca la orice masina.Dar daca mai aveti ceva noutati as dori sa le aflu.
Xsara Picasso 1.8i
Moderator: Echipa Tehnica
- b_andrei_ro
- simpatizant
s-ar putea (mai mult ca sigur) ca la xantia 1,8 sa fie in 8 valve... 
pai ce sa ai cu femeia? poate a avut masina de servici sau vreun sot binevoitor...norocul tau sa-ti iei masina in 17.000 km, nici macar nu e invatata cu drumul si pedala (mai ales luata de la o femeie)

pai ce sa ai cu femeia? poate a avut masina de servici sau vreun sot binevoitor...norocul tau sa-ti iei masina in 17.000 km, nici macar nu e invatata cu drumul si pedala (mai ales luata de la o femeie)
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Xsara Picasso 1.8i 16v are 117 CP. Este acelasi motor de pe C5 din oferta ATS (vezi pt caracteristici www.citroen.ro C5 de 1.8 16v). Bineinteles ca insa performantele Picasso-ului sunt inferioare C5. Poti insa sa-ti faci o idee. Acum pe C5 exista in Franta un nou motor 1.8 16v de 125 cp.
Xantia a avut ambele motorizari in oferta: 1.8i 8v -101 cp si 1.8i 16v - 115cp (cred, nu mai stiu exact).
Xantia a avut ambele motorizari in oferta: 1.8i 8v -101 cp si 1.8i 16v - 115cp (cred, nu mai stiu exact).
- b_andrei_ro
- simpatizant
- b_andrei_ro
- simpatizant
-
- pasionat
naecostel scrie:Si eu am un 2000 hdi si sunt tare multumit de el :P acum nu as mai cumpara altceva!am avut si 14re dar nu am fost prea incintat.
si eu cand am luat-o pe a mea am fost la "un pas" de picasso. dar n-a fost sa fie...

am facut dup-aia un drivetest si mi s-a parut ca sta pe sosea excelent. mult mai bine decat scenic-ul
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”