ca un sfat stict personal (adica doar opinia mea): fereste-te de masina respectiva.
Argumentatie:
- e din ciclu intre 80-120.000 km; daca te uiti la 99% din masinile vandute de samasari, acestea se incadreaza in aceste limite; dupa parerea mea, e un indiciu clar ca tipul e samsar si ar fi noroc chior sa dai peste un samsar cinstit (cred ca e si o contradictie in termeni aici

)
- mai jos sunt date niste nr de tel si spun ca vorbesc romaneste, poloneza, bulgara, etc. Baietii sunt specializati pe vanzarea masinilor in est, adica le "prepara" ca sa dea bine la vanzare
- masina e in Slovacia; mai bine te duci in Germania si iei de la prima mana (cel mai probabil masina e adusa din germania - ar fi mult mai bine- sau din Franta - aici as avea rezerve la cumparare)
Ca o nedumerire: de unde ai reusit sa gasesti VIN-ul? ca vad ca nu scrie pe nicaieri de el....
Ca o curiozitate, am intrat pe mobile.de (nu mobile.ro!!!) si pentru C5 din 2010, la nr de km pana in 90.000 (cum e cazul masinii tale) preturile incep de la 13.500 E. Nu iti spune nimic diferenta asta de pret, de cca 3500 E? Plus ca o ei direct din Germania ...
Alta chestie tot de pe mobile.de. Daca faci cautare C5 din 2010, pana in 150 cp, pret pana in 10.000 E, o sa vezi ca masinile au km de la 150.000 km in sus!!!! Deci o iei cu km dati la jumatate.... Sigur, tot ce am spus despre mobile.de poti sa verifici si singur, sa te convingi personal....
Repet: e o parere personala, fiecare actionand asa cum considera