sunt nou pe forum deci va rog sa-mi scuzati eventualele greseli.
Am cumparat un C5 Break 2,2 HDI , 133cp,Automatic,an 2002 ,fiind un fan al marcii Citroen.Detin si o Xantia benzina din '97 masina care m-a convins de fiabilitatea,confortul si placerea de a conduce un Citroen. Asadar la ora actuala C5 meu este intr-o pozitie relativ de drum , dar nu am de fapt nici o reactie a suspensiei.Precizez ca suspensia este Hydractiv 3 cred ca si plus ,avand si buton de pozitie SPORT dupa cum am citit pe forum.Interesant ca la bord nu i-mi indica nici o avarie,si cand actionez butoanele de suspensie i-mi arat pozitia averenta comenzii dar masina ramane in aceasi pozitie. Am circulat cu ea asa circa 40 km deci nu e lasata in pozitia ,, STOP''. Citind pe forum pareri am verificat daca pompa hidraulica functioneaza si: nu se aude absolut nimic . am verificat sigurantele si:toate ok.Am descoperit o lipsa de ulei LSD de cca 2L , pe care l-am completat. Precizez ca am dus masina cei 40 Km cu acea lipsa de ulei ,dar nu m-am gandit nici o clipa sa-l veriic inainte tinand cont ca masina este Voll options (de la piele la navigatie si toti senzorii posibili pe o masina),crezand ca exista un martor care sa ma avertizeze de lipsa uleiului. Deci numai ce am cumparat masina conditia mea pusa vanzatorului a fost sa-i faca si TUV-ul ceea ce sa si intamplat , trecandu-l cu brio ,asta fiind marti 11.iunie. 2013 . Am citit de senzorii de asistenta ,pe forum,dar nu stiu exact pozitia lor pe punti.Sper ca ma puteti ajuta cu sfaturi vizavi de problema mea ,pana nu sunt nevoit sa ajung la service ,deoarece locuiesc in Germania si pe langa ca nu sunt asa priceputi la marca Citroen te mai si costa o avere.
Va multumesc pentru rabdarea avuta , de a citi istoricul si astept un raspuns sau sa dau alte informatii necesare. Cu prietenie